Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jó ötlet bevenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet bevenni még egy férfit a szexbe?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több éve együtt vagyunk. Én 24 éves vagyok ő pedig 19. Én vettem el a szüzességét, mással nem feküdt le. Úgy érzem ő az igazi, én már kiéltem magam rég más lányokkal ilyen téren de ő még nem. Kicsit félek, hogy rájön ez, hogy nem csak velem akar lefeküdni. Kapcsolatunk elején mikor témázgattunk, hogy ki mihez vonzódik azt mondta ő a fekete pasikhoz és az idősebb pasikhoz. Nekem a méretem egyébként átlagos, ezért gondoltam ha bevonnánk valakit akkor neki lehetne nagyobb.

Engem nem zavarna a dolog azt szeretném, hogy mellettem maradjon de azért legyen még egy kis tapasztalata mással mert úgy érzem ő ezt igényli. Mit gondoltok jó ötlet?

2017. ápr. 5. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Tényleg nem zavarna, ha más keffentgetné a barátnődet, akit elméletileg szeretsz?
2017. ápr. 5. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar tedd tegyétek meg.

Mit számít más véleménye ebben.

Saját élet,saját döntés :)

2017. ápr. 5. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
És az igazidat, mással kuratnád meg? Te sem találod a helyed ebben a világban.
2017. ápr. 5. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy a mi velemenyunk. Valakinek belefer ez valakinek nem.

Evekkel kesobb ha talan a baratnod felhozza akkor elbeszelgethettek errol. A lenyeg h Ti mit akartok es mitol lesz a kapcsolatotok jobb v rosszabb.

2017. ápr. 5. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem jó ötlet egy ídősebb pasival,hadd tapasztalgasson a párod.
2017. ápr. 5. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha ez őt is érdekli!

A #5 is jól mondja!

2017. ápr. 5. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valóban csak úgy érzed. Mi nők, fantáziálgatunk, ugyanúgy, mint ti, férfiak. Ez nem jelenti azt, hogy a valóságban meg is tennénk.
2017. ápr. 5. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

erről nagyon sok írás van, pl:

[link]

Nehéz kérdés, párommal is nyitottak vagyunk és átbeszéljük a dolgokat, de egészen más fantáziákról beszélni, mint arról, hogy mit tennék meg ha tehetnék.

Javaslom, hogy elsőnek minden pici részletét beszéljétek át a fantáziának, hogy képzeli el, milyen pasival képzelné el, hármasban képzeli el? (az is lehet, hogy neki egy külön éjszaka kellene egy 30-40es pasival, semmi feszültség, senki más, csak egy tombolás és utána mindenki megy a maga dolgára).

Ezeket mind át kell beszélned és oda kell figyelned a hátsó üzenetekre is, amiket nem mond ki. Vagyis, hogy tényleg mit akar és mit mond, mert lehet valamit csak azért fog mondani, hogy neked örömöt okozzon, vagy fél, hogy megbánt, de teljesen másra gondol.

A másik, hogy ebbe mind a kettőtöknek bele kell egyeznetek. Ha te féltékeny vagy és csak azért mennél bele, mert jót akarsz, akkor lehet tönkre teszi a kapcsolatotokat ha nem tudod feldolgozni. A másik oldalt meg az is veszélyes, hogy lehet a párod beleszeret az illetőbe. Mármint nem maga a pasiba, hanem a szerető tudatba, plátói szerelem a szexkapcsolatban. Határok is kellenek, ha nincsenek és nem tartjátok be őket, akkor rizikós minden.

Párommal is sokat beszéltünk és nagyon izgatja a tudat, de meg van győződve arról, hogy amikor a szexre kerül a sor, akkor ő engem kíván. Felhúzáshoz jó az idegen pasi fantázia, és biztos abban, hogy nem mondana nemet a pasinak ha már benne vannak, de ő akkor érzi jól magát, ha az én testemet érzi és én okozok neki örömöt.

Szóval hajrá, beszéljetek!!!

2017. ápr. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!