Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm eddig 4x csalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm eddig 4x csalt meg, de azt mondta sokat ivott?

Figyelt kérdés
Eddig elnéző voltam mert mondta hogy szeret. Szerintetek mennyi fér bele egy kapcsolatba?

2017. ápr. 5. 13:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolja a nőd végre talált egy nagy marhát,akit agyon csalhat. Viseld csak el még ennyiszer,ha ilyen hülye vagy!!
2017. ápr. 5. 14:58
 22/30 anonim ***** válasza:

mi a kerdes? mert azt latom, hogy ha azt irjak hogy dobd akkor elkezded vedeni. pontosan mit is szeretnel tudni?

nem, nem normalis egy kapcsolatban ha 4x megcsal vki, plane ha 2 honapja vagytok egyutt. szerintem 0 fer bele egy kapcsolatba. es ha esetleg beleferne ami kizart, akkor sem az elejen amikor tenyleg meg eros koteleknek kellene lennie. mi a baj veletek emberek????

2017. ápr. 5. 15:07
 23/30 anonim ***** válasza:

"Szerintetek mennyi fér bele egy kapcsolatba?"

0

Nagyon pofátlanul kihasznál téged ez a ringyó. Ne vesztegesd rá tovább a pénzedet, de főleg az idődet és az érzelmeidet. Nem fog megváltozni.

2017. ápr. 5. 15:29
 24/30 anonim ***** válasza:
Az alkohol nem kifogás. En lany létemre szeretek inni és eltudom dönteni hogy mit akarok ha iszok. Pedig ramaszhatnek barkire részegen. Ha meg tudja a csajod hogy ez lesz ha iszik akkor ha akarja magát kontrollalni akkor tudja. Ha nem akkor plussz nem eleg hogy megcsal de alkoholista is. Meg ügye a nőknek a pasikkal ellentétben (tiszt. a kiv.) érzelem kell a szexhez. Ha megcsal akkor nem szeret. Ha meg azt állítja hogy szeret de megis tud szexelni mas pasikkal akkor ribi. De a te döntésed hogy meddig szeretnel lenni vele.
2017. ápr. 5. 16:44
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kommenteket!
2017. ápr. 5. 16:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Velem is ihatna :P
2017. ápr. 5. 18:08
 27/30 anonim ***** válasza:
4 et mondot,ennyiről tudsz.Biztos hogy négy? 1 után is tipli van! Ne legyél naiv!Felénk máshogy hívják az ilyet!
2017. ápr. 5. 20:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fér bele egy kapcsolatba. Meginog a bizalom tőle és az már rég rossz, ha nem tudsz megbízni a párodban. És, ha nem akar velem lenni, akkor tiszteljen meg legalább azzal, hogy szakít velem és utána keres mást. Az ivás rossz kifogás. Soha nem voltam olyan részeg, hogy olyat tettem volna, amit mélyen legbelül nem akartam volna.
2017. ápr. 5. 22:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Itasd le te is, hogy fel se birjon állni és akkor nem csal meg.
2017. ápr. 6. 08:42
 30/30 anonim ***** válasza:
Hogy hívják? Meg akarom ismerni
2017. ápr. 7. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!