Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eddig 4x csalt meg, de azt mondta sokat ivott?
Mit értesz megcsalás alatt?
Lehet, hogy kényelmes veled?!
Te megcsalod őt?
am nekem már kamunak tűnik a dolog...
kicsit túl játszod a szerepet...
24F
Kerdezo ne haragudj h ezt mondom de ferfi letedre olyan naiv vagy es melle egy segghulye h arra nincs szo.
Nokent irom ezt de amiket te itt irtal komolyan a fejemet fogtam. Az mert elmegy veled moziba meg nem jelent semmit..hogyne elveznem azt ha a pasi akit hulyere veszek elvisz kajalni szorakozni johogy kihasznalom ha mar ilyen idiota. Ne ringasd magad sztem hiu abrandokba. Ha megcsalok vkit akkor nem szeretem es pont! Ezen nincs mit kimagyarazni meg hat de biztos h szeret mert oszinte volt meg eljott velem kajalni. Atyaeg! NEM! Hagy ott!
Vagy csald mar meg te is.
21/L
Jajj ember
Dilós a fejed?
2 hónap alatt 4x állítólag,heti 3-4x találkoztok,aham ez mind szép és jó
Na és amikor találkoztok,szerinted mit csinálhat?
Mikre tudsz gondolni?
Hmm?
Ne legyél bolond haver,dobd ki vagy csald meg válassz,2 hónap csak,az semmi egy kapcsolatban,annyi idő alatt,talán még ki sem ismered annyira a másikat,hogy mindent elnézz neki
Én ha neked lettem volna,szemen köptem volna,pedig jó nevelt vagyok és udvarias a nőkkel de ez már nekem fáj hallod
Hidd el jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!