Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eddig 4x csalt meg, de azt mondta sokat ivott?
ember te normális vagy? 4x csalt meg???
meddig akarod hagyni, hogy megalázzon?
én a helyedben az első után dobtam volna...
24F
Ezt te döntöd el, valakinek egy csók is bőven sok, valaki elnézi a másiknak, addig amíg csak fizikai megcsalás.
Ülj le és kérdezd meg magadtól, hogy mennyit tűrsz és hogy belefér e ez!
Én személy szerint megértem, ha a párom másokkal akarna szexelni, addig amíg az csak szex, és addig amíg tudok róla és beleegyezek, de ha úgy csinálja, hogy direkt félrevezet és kitervel mindent, az már sok lenne.
de basszus megcsalt!
ha annyira szeretne nem csalt volna meg!
24F
#6:
max azt tesztelheti, hogy vagy e olyan hülye, vagy vele maradj akkor is ha hűtlen...
mind1 a te dolgod...ha neked így jó, akkor csináljátok
24F
heh, azért az undorodik és a szeret között van különbség. Azért mert elmegy veled moziba nem jelenti, hogy szerelmes beléd.
Jó, hogy elmondja, legalább nem titkolja, az is lehet, hogy tényleg füllent, bár csak meg tudod állapítani, hogy tényleg csalt e vagy sem, vagy ennyire nem követitek egymás életét?
Az is lehet, hogy neki kell ez az extra és nem tud nélküle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!