Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek nem gond önkielégítésnél az összes spermát pl zsepibe belelőni?
Nekem már régóta zavaró, ha nagyon felizgulok, hogy a zsepibe menjen mind, ne csurogjon ki belőle, össze-vissza lefolyik és bosszantó utána szőnyegről pl összeszedni.
Ti hogy oldjátok meg ha egyedül vagytok?
Magamra csak akkor szoktam ha fürdeni megyek, amúgy nem szoktam. Átlagos mennyiségnél elég egy zsepi, éjjel vagy spontán jön, de ha felizgulok rendesen, akkor kevés, és pl a környező dolgokra is rámegy, és a szőnyegre, amit pl ha éjjel verem ki és melléfolyik, reggel meglátszik.
Anyám néha felmosóval átszokta takarítani a szőnyeget, biztos feltűnt neki, hogy vannak spermafoltok, kínos.
#15 nekem nem jön be
#16 komoly nagyon,ahogy belecéloztál a retyóba.:D
#17 Nem szoktam csak max 2 zsepit használni,van amikor elég 1, de van hogy nem sikerül beleélvezni mindet és akkor a 2.zsepibe ami félrement vagy ráment vmire.
Kéztörőlköző jó ötlet, majd beszerzek a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!