Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek nem gond önkielég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek nem gond önkielégítésnél az összes spermát pl zsepibe belelőni?

Figyelt kérdés

Nekem már régóta zavaró, ha nagyon felizgulok, hogy a zsepibe menjen mind, ne csurogjon ki belőle, össze-vissza lefolyik és bosszantó utána szőnyegről pl összeszedni.

Ti hogy oldjátok meg ha egyedül vagytok?

2017. ápr. 4. 19:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez rohadt gusztustalan.
2017. ápr. 4. 20:55
 12/21 anonim ***** válasza:
én sosem szerettem zsepibe élvezni, egyszerűen a hasamra szoktam élvezni, onnan meg letörlöm a zsepivel.
2017. ápr. 4. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Én magamra szoktam élvezni, aztán letorolni
2017. ápr. 4. 21:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Magamra csak akkor szoktam ha fürdeni megyek, amúgy nem szoktam. Átlagos mennyiségnél elég egy zsepi, éjjel vagy spontán jön, de ha felizgulok rendesen, akkor kevés, és pl a környező dolgokra is rámegy, és a szőnyegre, amit pl ha éjjel verem ki és melléfolyik, reggel meglátszik.

Anyám néha felmosóval átszokta takarítani a szőnyeget, biztos feltűnt neki, hogy vannak spermafoltok, kínos.

2017. ápr. 4. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Én egy tálkába/pohárba szoktam, és utána lenyelem. Vagy van h lefagyasztom és következő recskázásnál nyelem le. Illetve ugyanez csak óvszerrel.
2017. ápr. 4. 22:08
 16/21 sweetchocolate ***** válasza:
En mikor csinaltam, mikor hogy volt. A furdoben a wc felett felfele celozva, altalaban a wc be ment. Vagy ha szobaba volt, ott a kezembe, es utanna lemostam. Volt mar hogy a hasamra, sot olyan is mikor masszirozos gepet hasznaltam, es akkor a gatyaba ment.
2017. ápr. 4. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Így rohadt sok zsepit használhattok el és kb. a 90%-a a farkatokra ragad. Én egyszerűen felakasztottam egy nagy törölközőt a szobámban a szekrény oldalára függőlegesen lelógatva és megfogom egyik kezemmel a törölköző alját és ha jön, akkor a legnagyobb szabadsággal lövöm rá a törölközőre. (néha kimosom) Amúgy tök jó édes illata van mosás nélkül az enyémnek :) de ezt már csak a lányok kedvéért írtam le. No homo!
2017. ápr. 5. 09:50
 18/21 A kérdező kommentje:

#15 nekem nem jön be

#16 komoly nagyon,ahogy belecéloztál a retyóba.:D

#17 Nem szoktam csak max 2 zsepit használni,van amikor elég 1, de van hogy nem sikerül beleélvezni mindet és akkor a 2.zsepibe ami félrement vagy ráment vmire.

Kéztörőlköző jó ötlet, majd beszerzek a szobába.

2017. ápr. 5. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Beleverem a tenyerembe. Nem bonyolítom túl.
2017. ápr. 22. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:
használt zoknidba durranjál és annyi.megszárad mehet a szennyesbe. max azt hiszik jobban megizzadt a lábad.
2017. máj. 4. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!