Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, ha puncija van az embernek?
8-assal tudok kb azonosulni.
nem jó sem a behatolás érzése különösebben, sem az, hogy állandóan van vmi baja, vagy vérzik, vagy begyullad a szőrtelenítéstől a szőrtüsző, vagy sokkal könnyebben elkapjuk a sz@rságokat, mint a pasik: baci, gomba, stb
én 1000x jobban örülnék, ha farkam lenne.
nem kell borotválni, mert szopni anélkül is lehet, nincs mensi, nem kapsz el olyan könnyen betegségeket, bárhol tudsz pislantani...
a behatolás meg nem akkora szám, mint nektek. nekünk a hüvely nem olyan érzékeny, mint nektek a pénisz.
nekünk a csiklónkkal kell foglalkozni, h jó legyen, de sok pasi hanyagolja, csak töcsköl :/
kedves 15-ös: nem azt mondtam, h nincs orgazmusom, mert általában van 3-4 egy aktus alatt, de a sima töcskölés az nem sokat ér nálam. a kérdező megkérdezte, én pedig az én, saját véleményemet elmondtam.
de annak kifejezetten örülök, hogy neked van hüvelyi orgazmusod, egy aktus alatt több is. ezért irigyellek is.
Örülök, hogy több válaszoló nőnek volt bátorsága leírni, hogy nekik a behatolás nem okoz nagy élvezetet. Ők azok, akiknek nincs vaginális orgazmusuk. Szégyen a férfitársadalomra, ha ezek a nők nem jutnak kielégítő csiklói orgazmushoz. Bizony, hogy ezeket a nőket nagyon alaposan, hozzáértéssel ki kell nyalni! Nem akkora tudomány, sok türelem kell hozzá és egy kis beleérzés. Könnyebb, ha a nő is segít, de a jeleket fölismerve ki lehet találni, mi a jó irány és módszer.
Megéri, mert sosem kell féltékenykedni többé: a kielégült nő nem keres mást. A másik "haszon": nem kell rábeszélni az orálra, boldogan fogja viszonozni a gyönyört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!