Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedéskor, az első szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor, az első szex előtt érdemes szólni ha van egy vágyölő testi hibám?

Figyelt kérdés
Arról már beszélgettünk hogy ki hogyan szereti, vadság, pózok stb. Érdemes felhozni ezt a témát, jobb ha tudja mire számítson, hogy ne akkor legyen nagyon csalódott amikor meglátja szex közben? Egyáltalán ilyen esetben hányadik randiig jó várni a szeretkezéssel, hogy már azért érzelmileg kötődjön, és ne lépjen le a hiba miatt?
2017. ápr. 3. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó istenem már azt hittem hogy punci helyett egy farok van a lábad között.

Mert az tényleg hiba.

De ez...ez semmiség. Ha szeret így is szeretni fog. :) nekem meg mellem sincs. 😂

2017. ápr. 3. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Engem speciel pont izgat az ilyen cici. A nagy bimbóudvar még plusz pont is. És nem vagyok sem defektes, sem sikertelen, sem lúzer a csajok terén, h nekem minden mindegy lenne. Ergo nyugodj meg, vannak férfiak, akik nem csak a tökéletesnek mondott/ gondolt női testet tartják izgatónak!

2017. ápr. 3. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
hát max mutasd meg neki egyik randi alkalmával és kérdezd meg, hogy még így is akar e szexelni veled.
2017. ápr. 3. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A puding próbája az evés...nincs ilyen, hogy hányadik randin kell lefeküdni, stb.

Szerintem szóban finoman felhozhatod a témát, de az csak élesben derül ki, hogy hogyan reagál. Szerintem ha komolyak a szándékai, nem dob ezért...nyugi.

2017. ápr. 3. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy neki sem a legszebb ott a gatyában a vadállat. Képeken láttam már nagyon csúnya, gusztustalan farkakat.
2017. ápr. 3. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én feleségemnek meg daganat miatt műtötték, eléggé látszik, az egyik oldal különösen. Ő is aggódott az első randin, de megnyugtattam, hogy mivel szeretem, ez egyáltalán nem számít. Azóta már bátran eljön velem a nudista strandra is.

Szóval ne aggódj emiatt, ha egy pasi emiatt dob, az jobb is ha megy.

2017. ápr. 4. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!