Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor, az első szex előtt érdemes szólni ha van egy vágyölő testi hibám?
Ó istenem már azt hittem hogy punci helyett egy farok van a lábad között.
Mert az tényleg hiba.
De ez...ez semmiség. Ha szeret így is szeretni fog. :) nekem meg mellem sincs. 😂
Figyelj!
Engem speciel pont izgat az ilyen cici. A nagy bimbóudvar még plusz pont is. És nem vagyok sem defektes, sem sikertelen, sem lúzer a csajok terén, h nekem minden mindegy lenne. Ergo nyugodj meg, vannak férfiak, akik nem csak a tökéletesnek mondott/ gondolt női testet tartják izgatónak!
A puding próbája az evés...nincs ilyen, hogy hányadik randin kell lefeküdni, stb.
Szerintem szóban finoman felhozhatod a témát, de az csak élesben derül ki, hogy hogyan reagál. Szerintem ha komolyak a szándékai, nem dob ezért...nyugi.
Az én feleségemnek meg daganat miatt műtötték, eléggé látszik, az egyik oldal különösen. Ő is aggódott az első randin, de megnyugtattam, hogy mivel szeretem, ez egyáltalán nem számít. Azóta már bátran eljön velem a nudista strandra is.
Szóval ne aggódj emiatt, ha egy pasi emiatt dob, az jobb is ha megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!