Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt azt írta valaki, hogy őt eddig minden nő kidobta az ágyból, mert kicsi a pénisze. Ez tényleg megtörténik?
Figyelt kérdés
Neki 13 hosszú és 4 vastag, nekem hosszra ettől nagyobb, eddig azt hittem átlagosak a méreteim, de most elbizonytalanodtam. Ha nem elég nagy akkor tényleg nincs szex az illetővel és elkülditek lányok a búsba? 18/f2017. ápr. 2. 13:09
11/14 anonim válasza:
Vagy személyes tapasztalat, vagy pedig ( ez inkább reálisabb) a saját nyomorukat vetítik ki, és azt élvezik, ha mások is szarul érzik magukat emiatt. Ezt mondom úgy, hogy nekem is kicsi, de lehet egy éjszakásnál előfordul az ilyen, de ha egy normális lánnyal együtt vagytok, akkor kétlem, hogy úgymond kidobna az ágyból, szex előtt.
12/14 anonim válasza:
Persze, felizgatsz egy csajt, hazaviszed, de szex előtt hirtelen előveszi a szabócentit a táskájából, leméri a farkadat és mivel 1,45 centivel kisebb, mint kéne, ezért inkább kidob az ágyból. :D
13/14 anonim válasza:
Én a 9-es válaszoló vagyok. Nekem sajna saját tapasztalat. Nem egy két kapcsolatom ment rá a kis farkam miatt. Tudod, amikor meglátod a képükön, a döbbenetet meg a csalódottságot, hogy nem ezt várták, na az igazán elmond mindent. Lehet itt hazudozni, hogy nem számít a méret, de mind a lelke mélyén a nagyobbra vágyik, vagy legalább átlag vastagságra és hosszra, amire a 3,5cm vékonyság nem mondható annak.
14/14 anonim válasza:
Egy felizgult nő nem azt fogja nézegetni. És kis farokkal is vannak pózok, amelyekben a csaj úgy érezheti magát, mintha egy 50 centissel cuccolnák éppen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!