Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még olyanok, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyanok, akik nem a nemi szervükkel gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha látnak egy szép nőt vagy jó pasit, akkor nyugtázzák magukban, aztán megy tovább az élet. Én észreveszem egyébként a helyes pasikat is, de semmi különösebb érzést nem váltanak ki belőlem. Közömbös, ha mondhatom így. Valaki még van így ezzel? vagy most az a normális, ha nyál csorgatva bámuljuk egymást?

Facebookos posztoknál sokszor látok olyat, hogy jelölgetik egymást a fiúk a kerek fenekű lányok képei alatt vagy pedig ilyen cikkek alatt. Miért jó ez? Nem láttak még olyat? :D mi olyan nagy szám ebbe?

2017. márc. 30. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem a lényeg mindig a nőben van legbelül.
2017. márc. 30. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Vannak. :)
2017. márc. 30. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Pár fészbúkos srácból általánosítasz? Sok sikert.
2017. márc. 30. 22:46
 4/14 anonim ***** válasza:

én amaradék 3 agysejtem használom. eggyel lélelgezem, egy a többi funciómat látja el, eggyel meg szájtátva bámulok: bazzz, ez illyen jó pasi, van ilyen?

helyesírást ne is keress, az a funkció elveszett.

2017. márc. 30. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
vannak, azok az ivartalanított, kasztrált, frigid emberek, szánalom élettel.
2017. márc. 30. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

Ezen téren van egy hatalmas nagy szakadék a férfi és a női nem közt. A férfiakat a látvány indítja be nagyon. Tehát teljesen természetesnek mondható az, ha egy nőt megnéznek és a vér a gatyába áramlik. Főleg most, hogy itt a jó idő, a téli öltözet után újdonság a lenge női öltözet, a harisnya, a szoknya, no meg a jobban dekoltált felső. Ellenben a nőknél a látvány jóval hátrébb szerepel a listán, fontosabb a fantázia és az érzelmek.

Viszont attól hogy egy nembe tartozunk, még nem vagyunk egyformák. Én például ha látok egy szép lányt, nyilván megnézem őt, mert szép, de valahogy nem jutnak olyan gondolatok az eszembe, hogy "nekem most rögtön le kell őt fektetnem vagy ki kell vernem".

23/F

2017. márc. 30. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, én is úgy tudom, hogy a fiúk vizuálisabbak. Ezért aztán most, hogy jön a jó idő, bizony én is forgolódok össze-vissza:D

Azért hozzátartozik, hogy igen, nem sok kontaktusom volt lánnyal... gondolom ez is adhat neki egy kevés többletet.

23/f

2017. márc. 30. 23:03
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
# 6, én nő vagyok és látványra gerjedek. Ennyit az elméletedről. Legközelebb mondd el hogy te mit gondolsz és ne a férfiak nevében beszélj.
2017. márc. 30. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
Én már például attól begerjedek, hogy a 8as válaszolónak 57%-a van nőként. Minél lejebb van a % annál jobb arc lehet a csaj!
2017. márc. 30. 23:44
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Én minden életfolyamatot az arra szánt szervemmel végzem. Így például a légzést a tüdőmmel, a szép hölgyek testi bájainak elismerő felmérését a szememmel, a gyakorin feltett hü1ye kérdésekre válaszok gépelését az ujjaimmal, a gondolkodást pedig az agyammal végzem. Lehetne máshogy is, de nekem ez vált be.
2017. márc. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!