Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyanok, akik nem a nemi szervükkel gondolkodnak?
Úgy értem, hogy ha látnak egy szép nőt vagy jó pasit, akkor nyugtázzák magukban, aztán megy tovább az élet. Én észreveszem egyébként a helyes pasikat is, de semmi különösebb érzést nem váltanak ki belőlem. Közömbös, ha mondhatom így. Valaki még van így ezzel? vagy most az a normális, ha nyál csorgatva bámuljuk egymást?
Facebookos posztoknál sokszor látok olyat, hogy jelölgetik egymást a fiúk a kerek fenekű lányok képei alatt vagy pedig ilyen cikkek alatt. Miért jó ez? Nem láttak még olyat? :D mi olyan nagy szám ebbe?
én amaradék 3 agysejtem használom. eggyel lélelgezem, egy a többi funciómat látja el, eggyel meg szájtátva bámulok: bazzz, ez illyen jó pasi, van ilyen?
helyesírást ne is keress, az a funkció elveszett.
Ezen téren van egy hatalmas nagy szakadék a férfi és a női nem közt. A férfiakat a látvány indítja be nagyon. Tehát teljesen természetesnek mondható az, ha egy nőt megnéznek és a vér a gatyába áramlik. Főleg most, hogy itt a jó idő, a téli öltözet után újdonság a lenge női öltözet, a harisnya, a szoknya, no meg a jobban dekoltált felső. Ellenben a nőknél a látvány jóval hátrébb szerepel a listán, fontosabb a fantázia és az érzelmek.
Viszont attól hogy egy nembe tartozunk, még nem vagyunk egyformák. Én például ha látok egy szép lányt, nyilván megnézem őt, mert szép, de valahogy nem jutnak olyan gondolatok az eszembe, hogy "nekem most rögtön le kell őt fektetnem vagy ki kell vernem".
23/F
Igen, én is úgy tudom, hogy a fiúk vizuálisabbak. Ezért aztán most, hogy jön a jó idő, bizony én is forgolódok össze-vissza:D
Azért hozzátartozik, hogy igen, nem sok kontaktusom volt lánnyal... gondolom ez is adhat neki egy kevés többletet.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!