Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szexeltek?
Figyelt kérdés
Mi a barátommal nálluk szoktunk de én cikinek tartom mert a szülei mellettünk lévő szobában vannak.
Mikor elmegyünk néha egy hétvégére valahova akkor nincs baj.
Ti hol szoktatok, melyik félnél?
2017. márc. 30. 22:15
2/9 anonim válasza:
Fotelban szoktam.
Forró kakaó, egy keményebb film, és máris megy a polírozás.
3/9 anonim válasza:
Ereszd ki a hangodat, hátha az öregeidnek is megjön a hangulata
5/9 anonim válasza:
A saját lakásomban szoktam jól lerendezni a barátnőmet.
8/9 anonim válasza:
jáj,moonlight haver, én az ágyunkban, de fotoautamátábanis sikerült, a plázában,magaslesen ,meg csónakban is. nem is gondolnád, hogy 39 éves nő vagyok.
9/9 anonim válasza:
Az udvaron, pincében, kádban, egy felhőn és mostanában egy párhuzamos univerzumban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!