Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bosszút állnátok egy olyan emberen, aki nagyon megbántott, és megalázott titeket?
Igen
Bezàrnàm egy üvegkalickàba meztelenül azt kitenném pesten abelvàros közepére
A tizedik válaszolón biztos bosszút állt a karma... :P
Na, én tiszteletben tartom mások hitét vagy hitetlenségét, de az ilyen kötsögöket nagyon nem csípem.
Igen, megcsalt a nő, cserébe én meg kiraktam a jól megszokott életéből, forintra kiszámolva a járandóságát, mint egy fizetősnek. öröm volt nézni, ahogy vinnyogott és még tovább összevissza hazudott, csak hogy visszakapjon. Nem terítettem ki minden lapot, hagytam kínlódni, nem értette, hogy jöttem rá.
Azért is volt jó móka, mert amíg nem állt neki össze a kép, próbált hülyére venni, védeni a védhetetlent.
Igaz, könnyű volta dolgom, fél éve költözött hozzám, enyém volt a lakás, minden, ő meg a fősuliról jött egy bőrönd ruhával, meg pár konyhai kacattal, gyakorlatilag munkanélküliként pecózott nálam fél évet.
Ennyire jót még senkivel se tettem, ezért is bántott meg nagyon.
Akivel meg együtt végigszenvedtünk mindent, azzal érdekes módon meg is tudjuk becsülni egymást. Igaza van az előttem szólóknak, karma meg minden, de nem kell félni elindítani azt a karmát a helyes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!