Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek a barátnőtökért ha ez lenne a vágya?
Eljátszanád vele hogy megerőszakolod?
(például lefognátok az ágyon, akár a száját is befognátok és úgy hatolnátok be hogy nincs benedvesedve)
Ha ez a vágya, akkor nyilván benedvesedik attól, hogy lefogod...szóval nem szárazon teszed be.
Amúgy nem tudnám bántani a kedvesem, akkor sem ha ez lenne mindem vágya. Bár lány vagyok, de akkor sem tudnám bántani a barátnőmet.
18/LL
Egyrészt amit a 2# írt. Mivel ezt szeretné, nedvededni fog. Erre esetleg némi megoldás, ha jónéhnyat a fenekére, vagy máshová csapsz. (bár feltételezhető, hogy ez csak tovább növeli az lvezetét😊)
És igen, megtenném ha ezt szeretné, sőt meg is tettem 😉
szerintem a lelki körítés fontosabb,mint a tényleges erőszak rész.
vagyis a félelmetes,számára fenyegető,bizonytalan, kényelmetlen és kiszolgáltatott vagy épp meglepő helyzet megteremtésére helyezném a hangsúlyt.
mert a zavara téged is felizgathat,meg így nem kellene a kitágítatlan száraz puncijával sem bajlódni,ha épp azt tervezed,hogy a semmiből odafutsz és beerőszakolod a gyíkod.
Egyszer eljátszottam én is, éppen egy olyan témát beszéltünk, hogy milyen lenne egy börtönben pszichológus lenni, ő szívesen csinálná és azt fejtegettem, hogy nem e félne ő mint nő a sok kiéhezett pasi mellett, hogy miket csinálnának vele ha valami baj történne.
Hamar történtek az események vitatkoztunk és valamiért úgy voltam, hogy megmutatom pontosan mire is gondoltam.
Lefogtam, a hasával szemben a kanapé magasabb részére nyomtam, míg hátulról tartottam a kezét, szinte letéptem a farmert róla és semmi teketóriázás nélkül hátulról benyomtam neki keményen.
Nem tudom mi volt, talán nagyon beleéltem magam a szerepbe, talán a szűk és még "száraz punci", talán a hirtelen ijedt felnyögés, fene tudja, de fél perc sem kellett és robbantam. Pedig úgy kezdtem, hogy simán fogom bírni 5 percig, annyira nem voltam felizgulva, de nem ez lett.
Habár az elején teljesen száraz volt a párom, a fél perc végére annyira lucskos lett és kiéhezett az erőszaktól, hogy látszott az arcán a "qurjál meg!" kifejezés (az ami nagy ritkán jön ki nála, akkor szinte letépi rólam a ruhát és úgy viselkedik mint egy kiéhezett lotyó, ami baromi jó:)), teljes egészében be volt indulva és csak kapkodta a levegőt, de pár pillanat múlva teljesen elvörösödött, én is elvörösödtem így abba hagytuk az egészet. Azért szidtam magam, hogy még néhány lökésig ha bírtam volna, a párom ott helyben összerogyott volna az orgazmustól.
Ilyesmi szempontból az erőszak jó, de csak ha elkapod a megfelelő alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!