Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti megtennétek a barátnőtökért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtennétek a barátnőtökért ha ez lenne a vágya?

Figyelt kérdés

Eljátszanád vele hogy megerőszakolod?

(például lefognátok az ágyon, akár a száját is befognátok és úgy hatolnátok be hogy nincs benedvesedve)

2017. márc. 29. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez a vágya miért ne. Lehet engem is izgatna, milyen lehet -- csakis a beleegyezésével -- megerőszakolni. Izgat, ha egy lány izgul arra, hogy megerőszakolják.
2017. márc. 29. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a vágya, akkor nyilván benedvesedik attól, hogy lefogod...szóval nem szárazon teszed be.

Amúgy nem tudnám bántani a kedvesem, akkor sem ha ez lenne mindem vágya. Bár lány vagyok, de akkor sem tudnám bántani a barátnőmet.

18/LL

2017. márc. 29. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt amit a 2# írt. Mivel ezt szeretné, nedvededni fog. Erre esetleg némi megoldás, ha jónéhnyat a fenekére, vagy máshová csapsz. (bár feltételezhető, hogy ez csak tovább növeli az lvezetét😊)

És igen, megtenném ha ezt szeretné, sőt meg is tettem 😉

2017. márc. 29. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
nem kéne kétszer kérni, mert nekem is hasonló vágyaim vannak :D
2017. márc. 29. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Kikormolnám Istenesen.
2017. márc. 29. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha a barátnőd erre vágyik, már a lefogás résznél tocsogni fog. Én már próbáltam a férjemmel, ha előtte megbeszélitek, hogy meddig mehetsz el, mi az ami még belefér neki,s ezeket be is tartod, közben pedig figyeled a reakcióit, akkor szuper élmény lesz mindkettőtöknek. Az tuti, hogy száraz nem marad. :)
2017. márc. 29. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a lelki körítés fontosabb,mint a tényleges erőszak rész.

vagyis a félelmetes,számára fenyegető,bizonytalan, kényelmetlen és kiszolgáltatott vagy épp meglepő helyzet megteremtésére helyezném a hangsúlyt.

mert a zavara téged is felizgathat,meg így nem kellene a kitágítatlan száraz puncijával sem bajlódni,ha épp azt tervezed,hogy a semmiből odafutsz és beerőszakolod a gyíkod.

2017. márc. 29. 23:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves vagy, hogy a leírás második felében királyi többest használsz, de én nem mennék bele, hisz szeretem, így nem tudnék fájdalmat okozni neki. :)
2017. márc. 29. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer eljátszottam én is, éppen egy olyan témát beszéltünk, hogy milyen lenne egy börtönben pszichológus lenni, ő szívesen csinálná és azt fejtegettem, hogy nem e félne ő mint nő a sok kiéhezett pasi mellett, hogy miket csinálnának vele ha valami baj történne.

Hamar történtek az események vitatkoztunk és valamiért úgy voltam, hogy megmutatom pontosan mire is gondoltam.

Lefogtam, a hasával szemben a kanapé magasabb részére nyomtam, míg hátulról tartottam a kezét, szinte letéptem a farmert róla és semmi teketóriázás nélkül hátulról benyomtam neki keményen.

Nem tudom mi volt, talán nagyon beleéltem magam a szerepbe, talán a szűk és még "száraz punci", talán a hirtelen ijedt felnyögés, fene tudja, de fél perc sem kellett és robbantam. Pedig úgy kezdtem, hogy simán fogom bírni 5 percig, annyira nem voltam felizgulva, de nem ez lett.

Habár az elején teljesen száraz volt a párom, a fél perc végére annyira lucskos lett és kiéhezett az erőszaktól, hogy látszott az arcán a "qurjál meg!" kifejezés (az ami nagy ritkán jön ki nála, akkor szinte letépi rólam a ruhát és úgy viselkedik mint egy kiéhezett lotyó, ami baromi jó:)), teljes egészében be volt indulva és csak kapkodta a levegőt, de pár pillanat múlva teljesen elvörösödött, én is elvörösödtem így abba hagytuk az egészet. Azért szidtam magam, hogy még néhány lökésig ha bírtam volna, a párom ott helyben összerogyott volna az orgazmustól.

Ilyesmi szempontból az erőszak jó, de csak ha elkapod a megfelelő alkalmat.

2017. márc. 30. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem, mert másnap simán összeveszhetünk valami hülyeségen a nők meg olyan bosszúállóak simán feljelenthet erőszaktevésért.
2017. márc. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!