Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az amit megtennétek a barátnőtőkért, akit szerettek? Mi a "legdurvább" dolog amit még bevállaltok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 19:32
1/5 anonim válasza:
darabolós szexet kivéve bármi. =)
19/f
2/5 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani szerintem. Például ha azt mondom, életet áldozni érte, az gondolom, elég "durván" hangzik, de valószínűleg a pillanat hevében, gondolkozás nélkül hozott döntés lenne. Míg mondjuk mindennap órákat utazni csak azért, hogy láthassuk egymást, nem tűnik annyira "durvának", hosszú távon mégis simán van akkora áldozat.
3/5 anonim válasza:
hogy én mit tettem egy lányért? hát, lássuk, amikor még barátja volt, összeugrottam vele, úgy, hogy a srác zsaru volt és fenyegetett, szüleivel balhéztem, haverjai közül jópárat elintéztem, abbahagytam egy sulit, legyalogoltam 20 km-t, és ilyesmi... ezt egy lányért, nem másért. ez durvának számít? szerintem eléggé.
4/5 anonim válasza:
utolsó: ez max azért durva, mert úgy feküdtél össze vele hogy volt barátja. Azért egy kis tisztelet járna a srácnak, elvégre az ő barátnője, még akkor is ha a csaj már nem szereti.
Mint írták, a pillanat hevében én sem gondolkoznék, mindenképpen tenném amit kell.
5/5 anonim válasza:
"legyalogoltam 20 km-t"
A mai világban már ez is durva sporttevékenységnek számít? :) Más ennyit naponta fut, nemhogy gyalogol... :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!