Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez photoshop, vagy létezik ilyen kentaur test?
Figyelt kérdés
Na tök mind1, ki ez (valszeg sokan tudják, de lényegtelen, ne ezzel foglalkozzunk).
Szerintem nagyon természetellenes...
2017. márc. 29. 19:16
2/10 anonim válasza:
Ha porokat eszik és úgy edzi a fenekét akkor lehetséges. De ez tényleg kicsit sok.
4/10 A kérdező kommentje:
2. Tudom, hogy az milyen, és tetszik is a vékony derék-nagy kerek segg kombináció, de ez valahogy nem az a forma/test, olyan fura.... nagyon.
2017. márc. 29. 20:43
5/10 anonim válasza:
Amugy latszik rajta, hogy photoshopolva van
6/10 anonim válasza:
Erről a képről virít a photoshop, de lehetséges, hogy létezik ilyen (bár inkább plasztika segítségével)
7/10 A kérdező kommentje:
2017. márc. 30. 12:36
9/10 anonim válasza:
Akkora photoshop, hogy üvölt, kérdező!
10/10 A kérdező kommentje:
8: Nem azt mondtam, hogy tetszeni kell, csak itt reálisak az ívek, a szög, a formák :D
2017. márc. 30. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!