Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kép eredeti, vagy photoshop?
Figyelt kérdés
Elég nehéz elhinnem, hogy eredeti, de hát végül is...:D
Meg tudná valaki állapítani róla?
2016. ápr. 5. 17:42
1/7 anonim válasza:
Mire gondolsz, miért nehéz elhinni, hogy valódi? Amúgy nem vagyok benne profi, néhol talán túl pixeles, de én nem látok mást.
3/7 anonim válasza:
Férfi a konyhában, ez bizony kőkemény photoshop ;D
4/7 anonim válasza:
Úgy néz ki mint egy nő... Mondjuk lehet hogy az is. :D
Bár photoshopolt is szerintem, mert a konyhaeszközök élesebbek, mint a feje...
5/7 anonim válasza:
Nem retusált. Mi köze ennek a szexhez? Retusált, itt mkinek minden Photoshop ami retusáló program? Nem csak az létezik.
6/7 anonim válasza:
5ös, ez nyelvi fordulat, ahogy sokan Rotringgal írnak töltőtoll helyett, vagy Pirosaranyat esznek paprikakrém helyett:)
7/7 Bobi69 válasza:
Szerintem nem photoshop.
De egy kérdés, mi olyan nagy szám ebben a képben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!