Hogy lehet egy átszerkesztett fotót visszaállítani az eredeti állapotra?
@#4:
Én is ezzel kezdtem, rá is kérdeztem, hogy Kérdező letöltött fotót manipulált-e, de szerinte a kép csak az ő gépén van meg, akkor meg az egész ügy problémásabb. Lehet, hogy ez valami olyan dolog, amit más is érdemesnek tartott lefényképezni, és a Google megtalálta a hasonló képet, de akkor a felirat visszaszerkesztése után nem lenne tökéletes az egyezés. Ezért lett volna érdekes a fotó, hogy vajon mi tudunk-e valami hasonlót művelni vele. Így viszont továbbra sem vagyok teljesen biztos abban, hogy miről van szó, a letöltésre vonatkozó egyértelmű kérdésemre azért ez legalábbis talányos válasz:
„Egy folyosó van lefotózva és azon Photoshop CS6-al kitöröltem a régi feliratot és újat írtam oda.”
Ha mondjuk ilyesmi lenne:
„Egy folyosón látott feliratot fotóztam le, és stb.”
...akkor csak fölényesen mosolyognék a hozzászólásodon, a furcsa fogalmazás viszont továbbra is megengedi, hogy a kép mégiscsak máshonnét származzon, esetleg eleve egy rászerkesztett felirattal. Ha a legfontosabb dolgot muszáj homályban hagyni, legföljebb annyit lehet hozzáfűzni, hogy több dolgok vannak földön és egen..., a kérdés meg mehet az Ezotéria rovatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!