StevenCooley kérdése:
Mi van ha nem eredeti a windows om és úgy frissítek WIN10-re?
Figyelt kérdés
Most nekem jelenleg egy 32bites Windows7 ultimate-em van ami 30 nap próbaidős.
Le szeretném frissíteni windows10-re de félek hogy az sem lesz eredeti. Ja és a gépem 64 bites és 32es oprendszer van rajt.Ezen tudok segíteni?
2016. jan. 8. 14:56
1/4 anonim válasza:
Aktivált Windowsról kell frissítened, és persze nem lesz eredeti.
És igen, ha 64 bitet támogat a CPU, és elég a RAM, akkor újratelepíted frissítés előtt a Win7-et, egy 64 bitesre. Aztán aktiválsz, és frissítesz.
2/4 anonim válasza:
KMSpico, egyszer hallottam hogy valaki, valamikor evvel aktivált egy win 8.1-et, majd frissített win10-re és azt is aktiválta evvel a progival. :) Csak vigyázz hogy ne valami ratyi oldalról töltsd le mert az többet vesz el mint ad.
3/4 anonim válasza:
Már mitől válna eredetivé a Win 10 mégis szerinted?
4/4 anonim válasza:
Ki fogják szúrni, nekem az illegális win8 frissítése után a 10 úgy el rendezte a gépet hogy seilyen aktiváló program nem működött utána. Vennem kellett egy eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!