Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit engedtek meg ezek közül az aktuális partnereteknek, pasitoknak?
Figyelt kérdés
1. A péniszcsapkodás az archoz
2. Szájba élvezés
3. Arcra élvezés
Kort is írjatok, légyszi!
2017. márc. 29. 14:52
11/20 anonim válasza:
Nem tudom, de nálunk alap, hogy a csajom ( párom) ezeket megengedi, sőt ennél még " cudarabb" dolgokat is :-). Persze a viszonzás sem maradhat el, ez a jó szex titka...és hogy olyanokat csináljunk, amit mindketten élvezünk.
12/20 anonim válasza:
Egyiket sem csinálja a Párom mert Tisztel engem és a testemet. 23 L
13/20 anonim válasza:
Nem értem a lányoknak mi a jó ha szájukba élveznek.Eseteleg egy prostinak csinálnám de a barátnőmnek nem.
14/20 anonim válasza:
ezek közül egyik sem volt, de mellre vagy popsira élvezés igen
15/20 anonim válasza:
Szerintem egyik sem veri ki a biztosítékot.
16/20 anonim válasza:
Kedves 13-as...ne vedd kötözködésnek, de tapasztalatom szerint min. a nők fele szereti, ha a szájába élveznek...több partnerem kifejezetten kérte. És miért jó nekik? Írj ki kérdést...és miért jó puncit nyalni...
17/20 anonim válasza:
Nem hagynám ezeket h megtegye velem... Es nem is akarja. A barátnője vagyok nem a cédája
19/20 anonim válasza:
Kedves 16-os Te se vedd kötözködésnek de a puncinyalást ne hogy már idekeverd az egyenlő a farok sz.pással,azaz francia oda-vissza Én is imádom.Na de ha a punciból spriccelne mindenféle váladék(nem nedvesedés mert az természetes előváladék szopáskor is jön) azt nem szeretném lenyelni egyáltalán mi a jó benne akármelyikőnknek???
De hát nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!