Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok beszámoltok a barátnőtö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok beszámoltok a barátnőtöknek arról, hogy a pasitoknak mekkora, és hogy milyen az ágyban? És ti pasik a barátaitoknak, hogy hogy teljesít a lány?

Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 09:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én soha,ez nálam tabu csak két emberre tartozik.23/L
2017. febr. 4. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha közeli barátnőm, és megbízok benne igen.
2017. febr. 4. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak a legjobb baratnommel az ilyesmit
2017. febr. 4. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Szintén csak a legjobb barátnőmnek, de benne teljesen megbízok és a párom is tudja, hogy szoktam róla mesélni. 22/l
2017. febr. 4. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:

A barátnőim közül az egyik mondta, hogy ó a legjobb barátnóivelmindent megbeszél ilyen téren is. A másik azt mondta, hogy max annyit, hogy kellemes a szex, de részlezekbe nem mentek bele. A többiról nem tudok.

Én mint fiú fiú ismerősnek sose mondtam hogy kinek milyen teste van, hogy élvez stb. Viszont két lány ismerósömmel beszélgettünk mert annyira szókimondóak és felszabadultak voltak,hogy teljesen természetes volt az a téma is.

Illetve itteni gyakos lányisnerősökk szoktunk elég részletes beszélgetéseket folytatni 😃

2017. febr. 4. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Régebben előfordult, de csak a két legközelebbi barátnőmmel, bár akkor is csak a lazábbakról, a komolyabbakról soha.

De ma már nem, max 1-1 szóval.

32n

2017. febr. 4. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerencsére, kinőnöm sem kellett ebből.
2017. febr. 4. 10:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőm kérdezgetne akkor valami hülyeséget benyögnék, a poén kedvéért, de ha szeretek egy pasit, nem számolok be, nem bízok annyira a barátnőkbe.
2017. febr. 4. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
a legjobb barátnőimnek igen, mivel ők is megosztották velem. viszont azt, hogy milyen a nemi szerve nem, csak magát a szexet
2017. febr. 4. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon szoktam, részletekbemenően semmiképp nem, szerintem ez csak a mi dolgunk, legyen bármennyire is jó barátnőm. :D viszont szerintem nem kell mondanom, hogy milyen kínos volt nekem, amikor a Barátommal és egy haverjával voltam, és a haverja tett valami megjegyzést azzal kapcsolatban:DDD szóval nálunk ez pont fordítva van, mint szerintem az átlagnál

18/L

2017. febr. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!