Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok beszámoltok a barátnőtöknek arról, hogy a pasitoknak mekkora, és hogy milyen az ágyban? És ti pasik a barátaitoknak, hogy hogy teljesít a lány?
A barátnőim közül az egyik mondta, hogy ó a legjobb barátnóivelmindent megbeszél ilyen téren is. A másik azt mondta, hogy max annyit, hogy kellemes a szex, de részlezekbe nem mentek bele. A többiról nem tudok.
Én mint fiú fiú ismerősnek sose mondtam hogy kinek milyen teste van, hogy élvez stb. Viszont két lány ismerósömmel beszélgettünk mert annyira szókimondóak és felszabadultak voltak,hogy teljesen természetes volt az a téma is.
Illetve itteni gyakos lányisnerősökk szoktunk elég részletes beszélgetéseket folytatni 😃
Régebben előfordult, de csak a két legközelebbi barátnőmmel, bár akkor is csak a lazábbakról, a komolyabbakról soha.
De ma már nem, max 1-1 szóval.
32n
Én nem nagyon szoktam, részletekbemenően semmiképp nem, szerintem ez csak a mi dolgunk, legyen bármennyire is jó barátnőm. :D viszont szerintem nem kell mondanom, hogy milyen kínos volt nekem, amikor a Barátommal és egy haverjával voltam, és a haverja tett valami megjegyzést azzal kapcsolatban:DDD szóval nálunk ez pont fordítva van, mint szerintem az átlagnál
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!