Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, engednétek a pasitoknak a megerőszakolós szexet?
A folytogatast nem, de amugy igen, izgat :3.
(Van valakim nem kerek privit)
A második válasz jogos. :D
A kérdésben persze megerőszakolós szerepjátékról van szó igazából. :)
Egyébként nekem már volt részem hasonlóban, és máskor is engedném valószínűleg, mert izgat. Az is, ahol a pasi csak a puszta erejét használja, és lefog, miközben tiltakozni próbálok. Meg az is, ahol alapból az ágyhoz kötözve várom, és esélyem sincs ellenkezni.
Igen és nagyon izgatott, de a folytogatást ő sem akarta és én sem engedtem volna.
De, volt már többször, hogy kikötözött vagy, hogy határozottabban rám nehezedett vagy lefogta a kezeim, nagyon izgató volt és nagyot is élveztem tőle. Pár hetente előfordul, hogy így is élvezzük egymást, máskor, viszont, én szeretek dominálni.
Élvezzük a változatosságot, a romantikusabb és a vadabb szexet, a hosszabb és rövidebb meneteket és a szerepjátékokat is. Nyitottak vagyunk és ez egy hosszú, boldog elégedett párkapcsolat alapja, hogy a szexben is passzoljunk és merjük kiélni, elmondani a vágyainkat.
(Szerintünk!)
Hát őszinte leszek nem lány vagyok,de ilyesmit egy idegennel jobb csinál.
Párkapcsolatban túl hiteltelen.Tényleg olyan,mintha színház lenne:D
Az idegennel meg az a baj,hogy ugye nem tudni mennyire beteges:D
Szóval inkább megmarad fantázia szinten ez sokaknak.
A fojtogatást leszámítva,abban nem tudom mit lehet élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!