Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal közölném, hogy benne lennék egy hármasba és szólhat egy lánynak az a kapcsolatunkra menne?
csak 4 hónapja vagyunk együtt de ő is és én is kipróbálnánk hármasba csak félek, hogy a kapcsolatunk rámenne illetve zavarna ha a másik lánnyal többet foglalkozna mint velem de ezt leszámítva akarom. hogy beszéljem meg vele?
21L
tisztázzátok, ki mit igényel, ki foglalkozzon vele a hármasból, és hogyan, aktívan, vagy passzívan.
Ha a három fél elképzelései találkoznak, akkor egy fantasztikus jó élmény LEHET belőle, egyébként meg csalódás, hogy "dehátnemígyakartam".
Ha beleviszed az érzelmeket, nézzetek ilyen témájú filmeket, olvassatok irodalmat, próbáljátok meg átbeszélni a látottakat és olvasottakat, és hogy ti hogy reagálnátok le a szitut. Egyszóval készüljetek rá testileg és lelkileg is.
Egyetértek a korábban szólókkal, párkapcsolatban a gyönyör, még ha meg is van, nem biztos hogy megéri veszélyeztetni a kapcsolatot. ha nincs gyönyör, és tönkremegy a kapcsolat is, akkor meg bukta.
Más kérds, hogy 21 évesen még nem örök életre keres párt az ember, inkább tapasztalatot szerezzen.
Nekem kapcsolaton kívül, szexkapcsolatban ill. barátságban volt ilyenben részem, szerintem ez a lehető legjobb forgatókönyv, de emiatt azért ne szakíts, legfeljebb ha úgy alakul, élj majd a lehetőséggel :)
Szinte biztos, hogy sírás lesz a vége.
Volt h engem is egy exem kész helyzet elé állított, egyik legjobb barátnőjével "tőrbe csalt".
Maga a szex óriásira sikerült, de már közben osszeveredtek, utólag meg a kocsiban mar pityergett a csajom h "túl jo volt neki" másnap ugy összeveszett a 2 bnô h évekig nem beszéltek.
Egy másik hasonló esetben a csajom egy ideig élvezte de ahogy par orgazmus után visszatért a földre, es hideg fejjel meglátta a velem behunyt szemmel szexelo bnojet, a WC-n hányt fel óráig..
Vagyis amíg a nő szerelmes es a férfinek fontos a szerelmes nő lelke, erősen meggondolandó a dolog. Ha megis, akkor a 3ik nő lehetőleg vagy prosti legyen vagy olyan aki egyik félnek sem barátja vagy haverja
Undorító :D
No meg milyen tapasztalat is kéne? Mihez? De elborult világ ez komolyan mondom.
Szerintem csináljátok. Ez a kapcsolat már nem veszíthet semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!