Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak a barátommal? Hogyan segítsek neki? (Többi lent)
Az egyik haverom (16 éves) bele szeretett egy lányba (18 múlt a lány) akinek már több pasival is volt viszonya (nemi úton) , de a haverom szereti őt és talán a lány is .
Már több mint 3 hónapja eggyütt vannak és a haverom tegnap azt mondta , hogy lefog vele feküdni.
Ez egyáltalán normális ?
Ezt egyáltalán nekik szabad (mármint a lány elmúlt 18 a fiú pedig még gyerek (16 éves) ) ?
A lánynak miért van ennyi esze hogy egy 16 évessel le áll foglalkozni ?
Mit csináljak ?
Hogyan beszéljem le öket ?
Többször is le akartam beszélni de nem engedte ,azt mondta szeretik egymást , ne avatkozzak bele .
Köszönöm a gyors válaszokat .
#1 Jogilag nem követnek el semmit ???
#2 Mert a lány szerintem nem veszi őt komolyan ...
Egy kicsit túlzásba esel.Semmi közöd hozzá,hogy a haverod kivel fekszik le.
Amúgy kire vagy féltékeny?A haverra vagy a csajra? :)
#4 Lehet hogy nagyon felfújom ezt az egészet , de a csaj már régóta le akar vele feküdni , mert állandóan célozgat hogy enne már kolbászt , meghogy már 7 hónapja nem volt pasival stb
Nem vagyok féltékeny senkire , csak túl jó barátságban vagyunk és félek hogy szex után elhagyja a csaj őt , és a haverom pofára esik , mivel ő tényleg szereti őt és nem csak "dugni" akar .
Jó hát én 3 hónapig hagytam őket csak ez az állandó célozgatás a csajnál ...
Na mindegy megfogadom a tanácsokat és hagyom őket .
Annyira nem szeretem ezt. Haveromnak is dumáltak mindig, hogy 22 évesen miért jött össze 30 éves nővel, biztos kihasználja majd, meg óriásit fog sérülni. Na, azóta eltelt 3 év, és most várják a babájukat.
Aztán ha sérül, akkor mi van? Az élet nem matyó hímzés, vannak pofonok, addig meg had érezze már magát jól a srác, mert ha szexelni fog a csajszival, akkor biztos, hogy jól fogja. Ne féltsd ennyire, ne szólj bele, és ne is akard lebeszélni róla. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!