Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik a volt barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik a volt barátommal? Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

5 éves párkapcsolatunknak 3 hónapja lett vége. Ahogy Én is.. úgy Ő is nehezen tud ezen tovàbblendülni. Hittem, hogy idővel újra egymàsra talàlhatunk.. de ő is elkezdte a titok c. Filmet nézni és az egyèb agymosàsra alkalmas könyveket olvasni...szóval nem a règi. Nekem is van ezernyi gondom de mégsem folyamodom ilyesmihez...

Ez az ember nem az aki volt

..megrémíszt. segítsetek!!! Mit tegyek???

27/n

2016. febr. 21. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szakítottatok, akkor mit számít, hogy ki a fene is ő valójában?
2016. febr. 21. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ki a rendezője ennek a "titok" című filmnek, csak mert rohadt sok film fut ezen a címen, és érdekel. :)
2016. febr. 21. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:

jót röhögtem ezen az agymosásra képes kijelentésen.

Egyébként nem kell segíteni, jó úton van. A titok csak felhasználja a pozitív gondolkodást és mondja, hogy állíts ki célokat és tegyél érte, és egy percig se felejtsd el őket.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: törődj a saját életeddel, azt csináld. És képzeld, nem kell, hogy az legyen aki volt, sőt, jó, hogy változik, mert ha stagnál, akkor nem fejlődik, és az önfejlesztés igen jó dolog.

2016. febr. 21. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hogy segítsek rajta?"

Szerintem nem kell rajta segítened, de fölöslegesen aggódnod meg aztán végképp nem.

Felnőtt ember, próbáld úgy is kezelni őt, ha már úgy érzed, hogy a szakításotok után is foglalkoznod kell azzal, hogy milyen filmeket néz, milyen könyveket olvas, milyen irányba változik.

Azt írod, " Nekem is van ezernyi gondom ..."

Minden bántó szándék nélkül, nem lenne érdemesebb a saját életeddel foglalkoznod, feldolgoznod a szakítást, továbblépned, és saját életedet élned?

Nincs azzal "A titok" c. könyvvel, illetve filmmel semmi baj, attól függetlenül, hogy szerintem vonzás törvénye témában jóval előtte is, meg utána is születtek annál sokkal jobb könyvek kisebb hírveréssel és marketinggel, ugyanakkor hasznosabb, a hétköznapi gyakorlatba jobban átültethető tudást, technikákat átadva.

2016. febr. 22. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Tenyleg szep es jo, ha segetenel rajta, de! Inkabb hagyd ot magara.

Helyedben inkabb ujabb tarsat keresnek.

2016. febr. 22. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!