Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 hónapos kapcsolatban 3 szex nem kevés kicsit?
Heti 1, max 2x látom a barátnőmet, már az elején tisztáztuk, hogy szex terén baromira nagy igényem van, napi többször is menne a dolog. De nagyon úgy néz ki, hogy őt ez nem zavarja.. Hiába mondom neki, hiába izgatom, már mikor kezdene beindulni is inkább eltol, hogy nem akarja, hogy felizguljon. Nem én vagyok neki az első, másokkal is volt. Ráadásul jó pár éve edzek és nincs rossz testem, ez nem lehet kifogás. Többször is élvezett együttlétkor és ez sem izgatja.
A poén, hogy ő semmit sem csinál szex közben, fekszik, én pedig "tegyem a dolgom". Ő ezen az állásponton van, ami annyira nem is zavarna, ha lenne több szex.
A távolság sem akadály, egy városban élünk.
Ő 18 én 21.
Hallod öcsém, ahogy írtad, nekem az életkedvem is elment, nemhogy a szexuális kedvem. Heti kétszer találkoztok. Lehet, hogy neki nem elég az, hogy csak szexből áll a kapcsolat? 3 hónap nagyon kevés idő, épphogy csak elkezdődött a kapcsolat.. lehet, hogy meg akarna esetleg ismerni rendesen?
Egyértelműen látszik, hogy te csak szexet akarsz tőle, ő meg nem. Ideje lenne felnőni! Értem én, hogy jó dolog, de 21 évesen már kicsit lehetnél értelmesebb is, neadj'isten érzelmileg intelligensebb.
Fogalmad sincs a nőkről. Vegyél inkább egyet gumiból, az tökéletesen kielégíti minden igényedet.
3x mondtam neki úgy komolyabban, hogy nem igazán van szex én pedig kanos vagyok.. Nem érdekelte.
Ne csak szexből álljon a kapcsolatunk? Hát ez helytálló lenne, ha lenne szex egyáltalán. Amikor találkozunk, akkor sincs soha, ha nem láttam már "régóta", akkor mindig talál valami indokot, hogy ne legyen. Neki a feje fáj vagy nem borotválkozott vagy akármilyen baromság. Régen még azt is mondta, hogy mikor menstruál, felőle csinálhatjuk, ha van hozzá undorom, aztán ma már mindig ő mondja, hogy nem akar, MERT MENSTRUÁL, pedig engem nem érdekelne.
Jaj, ne nyivákolj már, mindenki levette, hogy csak szexet akarsz a csajtól. Ő meg nem. Hát hagyd ott. Mindenki jobban jár (de főleg a csaj)
Én vagyok a guminőn felnőtt, persze, aztán a kérdező meg azt az apróságot nem látja, hogy a lányokban minél jobban erőlteted a szex kérdését, annál kevésbé lesz kedvük hozzá. A legtöbb esetben nem kívánósak lesznek és ehhez keresnek valakit, hanem megkedvelnek valakit és ettől kívánósak. Ergó, akármilyen kockahasad lehet, ha nem egyéjszakázni akar veled, hanem kapcsolatot, akkor bszhatod, mert nem a külsőd a lényeg.
3 hónap gyakorlatilag semmi, egy szamárral is együtt lehet lenni annyi ideig probléma nélkül.. mint a kérdés mutatja, egy gyökérrel is. Persze a csaj a hülye, hogy minek van vele..
Kérdező, hányszor mentetek el randizni az elmúlt 3 hónapban? Miket csináltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!