Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz, ha arra vágyok, hogy mások is megdugják a barátnőmet?
Figyelt kérdés
kort, nemet írjatok kérlek.2017. márc. 26. 11:46
21/53 anonim válasza:
Szerintem nem az, főleg ha ezt úgy képzeled el, hogy előtted történik. Ha én lennék a barátnőd, én benne lennék :)
21L
22/53 anonim válasza:
Nem. Nálunk meg is történik néha,ez izgalmas mindenkinek- 48f
23/53 anonim válasza:
Nekem nem. Én ezt megbeszéltem a párommal, ő azt mondta, hogy őt is izgatja, és mutattam neki egy férfit, akire igent is mondott. Azt mondta ismerkedjek vele, próbáljam ki, és ha minden rendben van, örül neki, ha előtte játszunk egymással, és legfeljebb be száll.
Nő, 37
24/53 anonim válasza:
Nem normális dolog az biztos. Szerintem ha két ember tényleg szereti egymást, ilyen eszükbe sem jut.
Én tutira nem adnám kölcsön a feleségem. Vagyok annyira önző, hogy az a punci már csak az enyém, ne használja más, mert még véletlenül rászokna, én meg koppannék.
26/53 anonim válasza:
Csak akkor perverz ha a pasi miután megdugta a barátnődet, te megdugod őt, vagy közben szendvicsbe :)
28/53 anonim válasza:
Csak vigyázz vele,mert baj is lehet belőle!Az egyik munkatársamat is izgatta a dolog. Hirdették magukat,a férj videózta a feleségét,miközben dugta a másik.A videó kikerült a netre,az egész munkahely megtudta.Persze a felesége is nálunk dolgozott.A férj öngyilkos lett!
29/53 anonim válasza:
Ha jó csaj, engem érdekelne. 38F 18/5,3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!