Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szex miért tabu még mindig a legtöbb csajnál?
mindenki maga dönt, hogy hova mit hogyan kinek enged!
24F
több lánytól hallottam azt is, hogy benne lettek volna, de az idióta gyökér pasi egyből tövig nyomta, meg volt olyan akinél punciba ment és "véletlen" TÖVIG nyomta a másik lyukba...
szóval az ilyen gyökér idióták miatt meg is értem szegényeket, hogy még véletlen sem akarják többet
24F
Próbáltam, nem fájt de nem tudtam igazán élvezni mert nekem konkrétan olyan érzés mintha a slozin ülnék és ebben semmi szexit nem találok.
Van akinek tetszik van akinek nem.
Ha meg minden áron ki akarod próbálni a csajjal először rakjon meg ő egy felcsatolhatóssal csak a fair play kedvéért.
En nagyon szeretem. 21 evesen probaltam elsonek. Leendo ferjem orul neki h szeretem.
Ha nem is kozosulunk mindig analisan azert kivulrol pl mindig simogat ott. Minden ottani esemenyert rajongok.
Foleg ha o oda teszi be, egy mukukit meg a rendes helyre.
22L
Privit nen kerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!