Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Múltkor barátomnak megengedtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor barátomnak megengedtem az anált, jobban tetszett neki és azóta csak azt akarja, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már régóta vágyott rá, és kicsit engem is izgatott, ezért múltkor megtörtént az első. A barátom nagyon élvezte, és azóta mindig csak oda akarja dugni, vagy rövid idő után áttérne oda. Azt mondja, nagyon jó érzés nekiés most az a kedvence. Engem gondolatilag izgatott, de az érzés persze nem volt olyan élvezetes.

Másnál is előfordult ilyen? Mit tegyek? Hiszen azt nem lehet kikényszeríteni, hogy ő mit élvez....

20l

2017. márc. 15. 22:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

"nem lehet kikényszeríteni, hogy ő mit élvez...."

És azt lehet, hogy te mit élvezel??

2017. márc. 15. 22:34
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem élvezed, akkor ne csináld. Ha ezt nem érti meg, akkor lehet nem ő a megfelelő partner?
2017. márc. 15. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
5%
Szorítsd össze a puncid.
2017. márc. 15. 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Minden második alkalom legyen helycserés, felcsatolhatóval.
2017. márc. 15. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Beszéljétek meg, hogy neked ez annyira nem pálya. Amúgy ez csak az újdonság varázsa, még egyszer-kétszer bebarangolja a tiltott zónát, aztán úgyis megunja és visszatér a jó öreg puncihoz. Egyébként ha számodra nem volt kifejezetten fájdalmas vagy rossz, akkor lehet még vele próbálkozni. Ennek is rá kell jönni a titkára. Persze nem erőszak a disznótor.
2017. márc. 15. 23:02
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
De undorítóak ezek a válaszok. Csak a két végletben gondolkodnak. Akik szeretik az anált azok kényszeríteni akarnak, akik meg nem azok megtiltani és dobni a partnert. Az ilyeneknek se volt még kapcsolata. Kompromisszumról hallottatok már? Meg lehet beszélni, hogy legyen heti 2-szer vagy ahányszor jó nektek.
2017. márc. 16. 08:52
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
"Minden csoda 3 napig tart". Egy ffinek jó, mert szűkebb. De törődjön a te élvezeteddel is!
2017. márc. 16. 10:28
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Velünk pont ugyanez történt.

(Ffi vagyok)

Kipróbáltuk az anált, nekem nagyon bejött, neki nem annyira.

Megbeszéltünk egy kompromisszumot (2 hetente).

Ennyi.

Minden kapcsolatban szükség van kompromisszumokra, és hogy a felek meg tudják beszélni a problémáikat.

2017. márc. 16. 11:53
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
8-asnak igaza van!
2017. márc. 16. 12:01
 10/15 anonim ***** válasza:
ne töröldki a popsid xarás után.akkor majd nem akarja.
2017. márc. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!