Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a popószexre?
A helyzet az, hogy engem meglehetősen izgat az anál szex. Kimondottan szeretem. Barátnőmet azonban még nem sikerült erre rávennem, noha nem is vagyok erőszakos, de többször említésre került már.
Állítása szerint nem bírja, meg nem is szeretné. Ez egyértelmű. De mégis... hogyan érhetnék célba? Esetleg vegyek először 1-2 eszközt, aztán hátha mégis kialakul?
Régebben az én barátnőm is tiltakozott ellene. Szex közben mindig óvatosan az ánuszához nyúltam, csak óvatosan simogattam. Kb. 1-2 hónap alatt sikerült elérnem, h. egy ujjpercem már az ánuszában volt. Egyszer csak azt vettem észre, h. Ő tette oda a kezem, akkor kezdtem bátrabb lenni. Egy idő után Ő hozta szóba, h. ki szeretné próbálni.
Légy nagyon gyengéd, ez egy rendkívül hosszú folyamat, de célba érhetsz...
35/F
Vegyetek egy kb. akkora dildót, amekkora a te farkad, és a barátnőd dugjon meg vele téged. Így látni fogja, hogy nem kell félnie tőle. Mondjuk az is igaz, hogy neked van ott prosztatád, emiatt élvezni fogod, míg a barátnőmnek nincs semmi, amitől élvezhették.
De komolyan, miért akarsz ráerőltetni valamit, amit ő nem akar?? Ennyire nem bírod tiszteletben tartani? Ennyire nem bírsz vigyázni a barátnőddel? Ennyire nem szereted? Ha az anál fontosabb neked, mint a barátnőd, akkor szakíts vele, és keress egy csajt, aki erre gerjed.
#5-ös és #6-os: Ez nem erőltetés! Félreértitek a kérdezőt, akinek vannak vágyai, amiket szeretne megélni. Amit -- helyesen -- megbeszél a barátnőjével.
Visszakérdezek: szerintetek azok a nők, akik kimondottan szeretik és kívánják az anális szexet mind "betegek"?
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!