Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verték már ki a fogatokat cumi során?
Figyelt kérdés
Mondjuk túl hevesen nyomták bele a f-t2017. márc. 26. 07:32
1/8 anonim válasza:
Még nem találkoztam olyan kemény farokkal ami képes lenne ki verni a fogamat. Ha szopás közben ki esik egy lány foga ott már gond van az alapvető szájhigiéniával!!! Rodhat fogak sorvadt íny.. És társai
2/8 anonim válasza:
Ilyen kemény farok nem létezik. Eleve az csak egy vérrel teli húsdarab, még a fog az csont.
3/8 A kérdező kommentje:
Jo.
Ha nem is konkretan gyokerestol kiesesrol beszelunk,de biutos tort mar le tobol a metszofoga valakinek.
2017. márc. 26. 07:52
4/8 anonim válasza:
Igen a sarki Marikának aki egy szál cigiért pippantott le és utoljára a tejfogai láttak fogkrémet...
5/8 anonim válasza:
Cumi során még nem. Utána igen. Hazajött a férje.
6/8 anonim válasza:
Igen, mikor lepipolltam Terminátort.
Melyik bolygón élsz kérdező? A fog a legerősebb csont, a zománc miatt az sokkal tovább megmarad mint a csontjaink, vagyis egy darab izom egész biztos hogy nem fog neki ártani, még akkor sem ha teljes erőből rágni kezdi.
Egyébként meg ha annyira hoztányomja valaki a lány fogaihoz (sőt ha csak kicsit is), akkor az bizony a fiúnak fáj, a lány van hogy észre se veszi. Legalábbis nekem volt már hogy szólt a párom hogy ne fogazzak, miközben én nem vettem észre hogy hozzáérnék...
7/8 anonim válasza:
Egy rossz szopásért oké egy két pofon, de hogy kíverje a fogam az már szerintem túlzás.
8/8 anonim válasza:
Eőbb gyökerestűl, mert akkor csont nem töril, mintsem tőből. 'Biztos'??? Miről beszélsz?? 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!