Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a TB támogtná, ti csináltatnátok szilikon ciciket?
Én szerintem igen, bár nincsenek csúnya cickóim, 80/B, de formásak.
Viszont egy 300 köbcentiset elfogadnék. 22/l
Határozottan nem. Már csak azért is mert nem kell mű, ha van igazi ;)
Akinek meg kell oldja meg maga. Mert az ilyen csak extra, amihez önbizalom hiányosok fordulnának legtöbbször.
Van olyan ismim, aki az orromig ér s 4 évvel idősebb nálam. Ő úgy aranyos ahogy van s szereti a "cuki méreteit" is. Látszik is a kisugárzásán.
Sokaknak kellene önbizalom, de elfeledik más dolgok is kellenek ehhez nem csak mellek.
Olyat is ismerek aki fotózkodik ezerrel, de a pasija még nem látta a melleit, mert hogy ő szégyenli...s évek óta együtt vannak o.o
De a fotókon kihúzottan pózolgat ><
Nekem A-s mellem van, de én szeretem. Sok tekintetben aranyosnak tartják a külsőm, ehhez az imidzshez a gigászi mellek nem is illenek. :D Szeretem őket, sokszor csakúgy fogdosom, simogatom, élvezem a melltartó nélküli életet. A mellbimbómat is szépnek találom.
Egyetlen pasinak sem voltég velük baja, akivel eljutottam az ágyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!