Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan Nő akinek még 30 után is nagyon jó formás melle van szilikon nélkül? Tesztek valamit érte pl. edzitek?
A mell formája, állaga adottság. Nem formálható, nem feszesíthető csak minimális mértékben és a szülés/fogyás/hízás/kor csak ront rajta általában.
Ezért lehetséges az, hogy vannak feszes cicijú nagymammák, és lógó mellű tinédzserek is.
40 éves vagyok, két gyereket szültem, mindkettőt sokáig szoptattam. Fiatal koromban is kerek, feszes, de viszonylag kicsik voltak a melleim. Most (5 éve szoptattam utoljára) a méretük nagyobb, és most sincsenek egyáltalán megereszkedve, kerekek, formásak, most sokkal szebbek szerintem, mint szülések, szoptatások előtt.
Szerintem tornával nem lehet a melleket erősíteni, mert a mell zsírszöveteket tartalmaz, izmokat nem. Ha meg a körülötte lévő izmok edzését túlzásba viszi valaki, akkor az ellenkező hatást éri el, eltünteti a melleit. Ezért kell a testépítő lányoknak szilikon, mert az izmoktól eltűnik a mellük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!