Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan Nő akinek még 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan Nő akinek még 30 után is nagyon jó formás melle van szilikon nélkül? Tesztek valamit érte pl. edzitek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 8. 13:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Hogyne lenne. 30 nem a világ vége.
2017. márc. 8. 13:56
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Anyum 45 éves lesz de olyan szép feszes melle van mint egy 18-20 évesnek. Nincs szilikon. Tornázni szokott + mellizom gyakorlat 23 L
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Van pl. a párom mostanában volt 40 éves, és 20 éveseket megszégyenítően formás, feszes a melle van...mondjuk általános kinézetre is csak 30 körülinek néz ki...
 4/20 A kérdező kommentje:
S a szoptatás hogyan hatott rá?
2017. márc. 8. 13:58
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem szoptatott mivel nem lehetett gyereke. Örökbefogadott vagyok de Keresztanyum 2 saját gyereke van szoptatott és nincs megereszkedett melle kerek és vészes. Szilikon nélkül.. Ő 47 éves lesz
2017. márc. 8. 14:03
 6/20 anonim ***** válasza:
Feszes *
2017. márc. 8. 14:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A mell formája, állaga adottság. Nem formálható, nem feszesíthető csak minimális mértékben és a szülés/fogyás/hízás/kor csak ront rajta általában.

Ezért lehetséges az, hogy vannak feszes cicijú nagymammák, és lógó mellű tinédzserek is.

2017. márc. 8. 14:59
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

40 éves vagyok, két gyereket szültem, mindkettőt sokáig szoptattam. Fiatal koromban is kerek, feszes, de viszonylag kicsik voltak a melleim. Most (5 éve szoptattam utoljára) a méretük nagyobb, és most sincsenek egyáltalán megereszkedve, kerekek, formásak, most sokkal szebbek szerintem, mint szülések, szoptatások előtt.

Szerintem tornával nem lehet a melleket erősíteni, mert a mell zsírszöveteket tartalmaz, izmokat nem. Ha meg a körülötte lévő izmok edzését túlzásba viszi valaki, akkor az ellenkező hatást éri el, eltünteti a melleit. Ezért kell a testépítő lányoknak szilikon, mert az izmoktól eltűnik a mellük.

2017. márc. 8. 15:15
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
a tornával a mellizmot lehet erősíteni, de a mell zsírszövet, az alakja meg genetikailag adott. Nekem tini koromban sem állt feszesen, mert hosszúkás formája volt és a sok hízás - fogyás sem tett jót neki, az egyetlen gyerekem szoptatása pedig gyakoraltilag teljesen hazavágta. Edzeni rendszeresen edzem, de hiába.
2017. márc. 8. 17:17
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
38 vagyok, megnőttek, de nem lógnak.
2017. márc. 10. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!