Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átnéztem barátnőm húgának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átnéztem barátnőm húgának fehérneműs fiókját. Tudom szemétség, de nagyon gáz vagy amúgy természetes kíváncsiság?

Figyelt kérdés
Megtaláltam a vibrátorát is. Felizgatott a dolog, ki is kellett elégítenem magam.

2017. márc. 25. 08:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen, kb így történt.
2017. márc. 25. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
És ezért már rögtön ki kell írni egy hülye kérdést a Gyakorira? Tudod jól, hogy gáz, akkor meg minek fárasztasz itt ezzel mindenkit? Ilyen kérdés a tiéden kívül még vagy 10000 másik is van itt. Naponta kérdezik ezt meg. Mint pl. "Milyen íze van, ha lenyelem?", meg "Gáz, ha fiú létemre megdugott egy fiú?"... meg hasonlók, amiket naponta csak ötszázszor kérdeznek meg. Tudod jól, hogy gáz, mégis kiírsz egy idióta kérdést és várod, hogy értelmesen válaszoljanak rá. Keress rá ezekre a kérdésekre, olvasd el, hogyan oltogatják le a kérdezőt. Nem, te ehelyett inkább kiírsz egy ötszázegyedik ugyanolyan kérdést aznapra és várod, hogy téged is leoltsanak. Komolyan megérett a világ a pusztulásra :D
2017. márc. 25. 09:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésed alapján nem tűnsz 28-nak, de még 18-nak sem....
2017. márc. 25. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy felnyitottad a szemem. Kérlek ezt írd le a többi 10.000 hülye kérdező kérdéséhez is, mert nagyon hatásos a fáradozásod.
2017. márc. 25. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz
2017. márc. 25. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha volna annyi időm, megtenném :) De az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés :) Sok az idióta, na :) Köszönöm, a pozitív visszajelzésedet :)
2017. márc. 25. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak bunkóság.
2017. márc. 25. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:
43%
Nézd már a sok erényöves szentet XD Ha a hugica már simán golyóérett akkor természetes hogy megfarkalnád és hogy kivered rá néha.Férfiból vagyunk,szemlények vagyunk.Ennyi.Ettől persze még a csajodra kéne fókuszálnod,hisz vele jársz.
2017. márc. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!