Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szemétség amit csinálok lányokkal?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, viszonylag jól nézek ki, és a fiatal lányoknak tetszeni szoktam. Tetszik nekem a bdsm, de rájöttem hogy jobban tetszik átlagos lányokkal, akik nem élvezik, csak a kedvemért tűrik. Már kb 2 éve azt csinálom hogy pár napig szépen udvarlok naív lányoknak, aztán amikor sínen van a dolog rábeszélem őket hogy a kedvemért próbálják ki:) Eléggé meg szoktam alázni őket, aztán pár alkalom után keresek mást.2017. febr. 6. 09:40
1/37 anonim válasza:
Addig elmegy amíg nem akadsz emberedre. Ha olyan csajjal találkozol majd aki piszkosul elver, nézheted magad.
2/37 A kérdező kommentje:
Már hogy tudna elverni egy csaj?:)
Erre tényleg kíváncsi vagyok.
2017. febr. 6. 09:45
3/37 anonim válasza:
Piszkosabb fantáziával, mint a tied ;)
4/37 anonim válasza:
Nagyon.
De ha megteheted akkor áldásom rá.
5/37 anonim válasza:
Egy igazi féreg vagy. A BDSMet senkire nem lehet csak a te kedvedért rá tukmálni 23 L
6/37 anonim válasza:
Utolsó szemét vagy, de gondolom, ezt te is tudod magadról. :)
7/37 A kérdező kommentje:
Mivel igent mond, és közben se tiltakozik, nem hiszem hogy én lennék szemét, inkább ő buta.
2017. febr. 6. 09:51
8/37 anonim válasza:
Te szemét vagy, a lányok meg hülyék. Én nem hagynék semmi olyat ami nekem rossz.
De én is kívánom hogy emberedre akadj, és téged is jól kikötözzön, megverjen, sőt műpélóval alaposan megrakjon egy vadmacska.
9/37 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg kedves utolsó, hogy én mondanám neki hogy ne kötözzön ki, mert nem szeretném. Viszont ha ő mondja hogy nem izgatja, de próbáljuk ki, és közben is tűri akkor ő a hibás.
2017. febr. 6. 09:56
10/37 anonim válasza:
Mellettem már nem lenne ilyen nagy a szád... főleg, ha igaz lenne, amit írsz...
Csak az a baj, Szívecském, hogy erről, te csak álmodozol, miközben, ilyen videókat nézel a neten.
De nem is baj, mert egy igazi nővel, úgy sem igen tudnál mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!