Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szemétség amit csinálok lányokkal?
Hölgyeim és uraim, egy igazi férfi kérdi,hogy szemét-e ha a naiv kislányokat kihasználja, és pár alkalom után megy...
Kölcsön kenyér vissza jár,az élet megfizeti.
elég kemény lelki károkat tud okozni a nemi erőszak. vagy erőszakoskodás. vagy kényszerítés.
de ahogy én is, majd a többi lány is megtanulja, hogy ami nem jó, azt nem hagyjuk.
szerintem valós a felvetése, s nem troll.
én eddig csak úgy csináltam bármit is a partneremmel, hogy előre megbeszéltük, illetve minimális változtatásokkal, de mindkettőnk örömére.
de beszélgettem olyan lányokkal, akik azt mondták, hogy belemennek a kérdezőn által felvetett dolgokba is. egyrészt, mert azt gondolják, hogy ezt mindenki élvezi, csak ők nem, és majd talán most, illetve meg akarják tartani a pasit, bele se gondolva, hogy ha valaki olyat akar tőlük, rájuk erőszakolja ami nekik nagyon nem kellemes, akkor az nem szereti őket...
s amikor kérdezem, hogy de miért nem mondtad, hogy nem akarod? arra egy értelmezhetetlen,: nem is tudom.... a válasz.
és bár sajnálom őket a butaságukért, de bennem van az is, hogy ha tűri, nem mondja, akkor a pasi nem fogja tudni, hogy mi az a pont ameddig elmehet, másrészt miért ne használná ki a lehetőséget? majd szól a lány, ha valamit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!