Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Akarta, beindult? 2....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akarta, beindult? 2. És ugye az nem gáz, ha a csóktól, meg attól hogy fogdosta a mellemet nem állt fel neki?

Figyelt kérdés

Szóval csókolóztunk a pasival a kocsijában...annyira hogy csókolózás közben a mellemet fogdosta...először csak blúzon át, majd kérte hogy gomboljam ki egy kicsit...2 gombot kigomboltam...hol a számat csókolta, hol pedig a nyakamat...(a nyakamat sokszor én kértem,mert jól esett)

Aztán csók közben a kezemet a farkára vezette...helyesbítek a sliccére..farmer volt rajta nem éreztem a farkát...

Akart többet,vagy csak úgy volt hogy ha már itt vagyunk,miért ne?

2017. márc. 24. 23:41
 1/6 RRR ***** válasza:
Valamit akart,de nem tudni mit,mert nem szexeltetek és mást se.....
2017. márc. 24. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha rendesen áll, azt érezted volna farmeren keresztül is, szóval nem hiszem, hogy túlzottan kívánt volna. Az én férjem már egy szexibb mosolytól kőkemény lesz, csókolózás közben sosem volt még, hogy ne lett volna az. Lassan 8 éve.
2017. márc. 24. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
#2 igen és amelyik csaj nem lucsok nedves egy mosolytól az nem kívánja a másikat... nyilván.
2017. márc. 25. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen szituban biztos többet is akartam volna, de ez egyén függő. Viszont , ha kívánok valakit, akkor a csóktól is már rendesen keményedek nemhogy a mellektől. Ha még a melleidtől se keményedett meg, akkor lehet tényleg nm is kívánt vagy késett a keményedése és mikor kirakott, akkor állt fel neki, de akkor te meg már b....szhattad...
2017. márc. 25. 06:25
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Az is lehet,hogy kicsi volt neki. Meg farmeren keresztül nem olyan,mint pl melegítőn keresztül.
2017. márc. 25. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kicsit megmarkoltad volna, érezted volna.
2017. aug. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!