Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok! Van aki "beindult" erre? (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=yLs6KzL2QHg
Talán nem is a beindult a legjobb kifejezés. Szóval bennetek megmozgat valamit? Nem feltétlenül arra gondolok, hogy lefeküdnétek a nővel, csak "szimplán" izgató. Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
(egy készülő írásomhoz kellene az anyag, így fontos lenne az indoklás, a véleményetek, legyen az bármi - a trollkodáson kívül, persze)
Korotokat írjátok le légszíves! Köszönöm:)
Hetero vagyok, de nem zárkózom el semmi elől. Nem, nem indultam be. Ez a nő szimplán csak illegeti magát.
Ha már sztriptízről beszélünk, akkor nekem a Demi Moor féle tetszik.
Ezek hatására gyorsan megcsináltam 50 guggolást, de szexuális értelemben nem mozgatnak meg.
24
Szexuálisan nem indít be, bár nem vagyok vizuális típus, ha szexről van szó.
Bár lehet, hogy szimplán nem én vagyok a legjobb alany a kísérlethez, mert nagyon szeretem Dita öltözködési stílusát, sminkjét, ezért itt is főleg arra irányult a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!