Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz lánynak egy ekkora kellemetlen lenne?
9cm hosszú, amiből elvileg 7,5 cm megy be, és 2; 2,5 cm vastag.
Egy ilyen méretű segédeszközzel kellemetlen lenne? Vagy jó eszköz ezzel szokatni a tényleges pénisz (ami nyilván azért nagyobb) behatolására?
Van egy lány ismerősöm, barátom, vagy barátnőm(?)...öhm messze. A lényeg, hogy nem tudok vele ott lenni, és neki sem volt még senkije, de ajánlottam, hogy próbálja ki a g-pont izgató vibrátort.
Egy ujjal tudta ujjazni magát előtte, de megvette a játékszert (ami kb 4 centi vastag, és 17 centi hosszú). Mondtam, hogy először nem lesz kényelmes, de ha már kitágult a szűzhártya, sima ügy. Így is történt. A második alkalomnál már mondta, hogy elélvezett vele.
Ha egy icipici valamit vett volna, akkor a mai napig nem tudná élvezni sem az ujjazást, sem a vibrátort odabent. Elvégre megdugni akarja magát valamivel, ami tényleg olyan, mintha valakivel szexelne. Azzal a pici valamivel nem érne el semmit. Szerintem ha behelyezhető vibrátort veszel, akkor vegyél pénisz méretűt és puhát, amivel tényleg lehet adni neki rendesen. Ez viszont csak az én véleményem.
Nem helyettesíteni akarom az igazit! Viszont eléggé félek tőle, és érdekel milyen érzés ha jár bennem valami.
Meg nyilván maszturbálni azért szabad, ha épp nincs kivel.
Ha ujjal csinálom az is behatolásnak számít.
Úgy érzem a válaszokból, hogy egy szűz ne használjon segédeszközt!?
Egyébként nem vagyok már tini, elmúltam egy pár éve 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!