Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor smároltok egy csajjal nem undi belegondolni, hogy ott már valószínű volt valakinek a farka?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 22:30
1/12 anonim válasza:
:D
Hát igen, lehet hogy már "leszoptál" engem. :P
3/12 anonim válasza:
hát szerintem az undorítobb elkézelni pl egy csajnak hogy ha leszop valakit és az a farok pl már volt más lány szaros seggében
4/12 anonim válasza:
Smárolás közben nem más farkára gondolok.
5/12 A kérdező kommentje:
# 3
Sokkal kisebb az esélye, hogy egy fiúnak volt anális szexe, minthogy egy lány szopta már le valamelyik pasiját.
Mellesleg a lányok simán smárolnak egymással is buliból, nekik sokkal kisebb "sokk" ilyen dolgokba belegondolni.
2017. márc. 24. 22:40
6/12 anonim válasza:
És ehhez mit szólsz :
Amikor smároltok egy csajjal nem undi belegondolni, hogy egyszer már biztosan hányt az életében ?
Vegyél guminőt. Garantáltan te fogod először használni.
7/12 A kérdező kommentje:
# 6
Azért az mégis más. Lány vagyok, köszi a tippet.
2017. márc. 24. 22:42
8/12 anonim válasza:
Neked eszedbe jut, hogy az a srác hány puncit nyalhatott már ki? :-D
9/12 anonim válasza:
A lányok jelentős többsége mos fogat, ezáltal a szájukat is. Meg ahogy írták előttem, ritka, hogy valaki csók közben más farkára gondol...
10/12 anonim válasza:
Én szeretem sürün használt lányokat. Prostiknál külön izgat (és ez is befolyásol a választásban) ha már sok vendége volt elöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!