Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratnőm nem izgul fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőm nem izgul fel szinte semmire, aszexuális lenne?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, mindketten szüzek lassan egy éve együtt, de semmiféle szexuális kontaktus nem volt eddig közöttünk. Annyi,hogy csókolózunk ,de ha elkezdeném a nyakát/hasát puszilni/simogatni akkor az csikis neki, eltol. Ha esetleg bugyin keresztül elkezdem simogatni semmiféle reakciója nem lesz (gondolok itt szaporább légzésre, megváltozott hangra,). Inkább még úgy helyezkedik,hogy nehezen kényelmetlenül férjek hozzá...ezektől azért már rám kéne hangolódnia szexuálisan, nem? Van valami tippetek/tanácsotok
2017. márc. 24. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami nem smakkol. Mi lenne lenne, ha megkérdeznéd tőle?
2017. márc. 24. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

külsőre sokkal jobban kéne hogy tetszél neki.

A szerelem, szex csak biológia.

Kondizz sokat, járj el úszni.

itt a tavasz, csinálj új hajat magadnak.

Menj el sétálni egy barátoddal aki LÁNY, hadd legyen egy kicsit féltékeny.

tüzeld fel ezekkel.

Emellett vannak ételek is. olvasss utána. eper stb

2017. márc. 24. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek öszintén és elvárásmentesen arrol, hogy mi van
2017. márc. 24. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2#, kicsit el vagy tévedve, barátom.

Válaszolva, beszélj vele. :))

2017. márc. 24. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Úgy tűnik inkább egy lelki jó barátot lát benned, nem álmai pasiját.

Beszéljétek meg.

2017. márc. 24. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én aszexuális vagyok és pont ugyanilyeneket csináltam az exbarátommal. Akkor még nem tudtam magamról, hogy aszexuális vagyok, úgyhogy elég rossz volt, mert fogalmam se volt, mitől érzem magam kényelmetlenül ilyen szexuális helyzetekben, ha egyszer szerelmes vagyok. Lehet, hogy a barátnőd aszexuális, de még nem tudatosult benne, esetleg nem is találkozott még a kifejezéssel. Mi lenne, ha megemlítenéd neki a témát, és esetleg ha egyetért, hogy érintett lehet benne, akkor együtt utánaolvasnátok?
2017. márc. 25. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy aszexuális, de a legjobb barátnőm az, és ugyanezeket csinálta addig, míg be nem ismerte saját magának. Extrán csikis volt mindenhol, ezzel meggátolva, hogy a partnere csókolgathassa, simogassa. Nem indult be semmitől, kellemetlennek, kiszolgáltatottnak, feleslegesnek érezte a pettinget, együttlétet. Ő is úgy helyezkedett, hogy kevésbé lehessen hozzá érni bármelyik porcikájához. ( Ő mesélte anno mindezt, azért tudom ilyen részletesen. )Beszéld meg a barátnőddel, lehet, csak nagyon szégyenlős, vagy izgul. Sajnos az is lehet, hogy emberileg nagyon szeret téged, és meggyőzi magát, hogy szerelmes beléd, miközben nincs így. És a teste ösztönösen jelez a visszautasítással.
2017. márc. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!