Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állt fel a barátomnak?
a legvalószínűbb, hogy ráparázott, vagy esetleg nem kívánt valamiért. De 36 évesen, ha komolyan melózik, simán lehet, hogy hazavitt valami gondot, stresszelt. Rosszabb esetben vérnyomás gond, cukorbetegség, vagy más, merevedési zavart okozó állapot is lehet, jobb esetben csak ritkán, rosszabb esetben gyakrabban.
Olyan nincs, hogy nem tudja. Csak nem akarja elmondani.
Csak egy példa: volt egy csajom, akinek némelyik ruhája furcsa szagot árasztott. mindig ugyanazt éreztem. Kiderült, hogy tusolás után azt gondolta, beitta a bőre a testápolót, de a maradékot beszívta a ruha, és borzasztó vágylohasztó avas szagot árasztott, amit a bőre meg visszavett.
Mikor rájöttem, Kidobtam a *ba a testápolóját, kapott normálisat, probléma megoldva.
Én is jártam már így, én nem izgultam túl, de biztosan van ilyenkor az emberben egy bizonyítási vágy, ami stresszeli. De ezen kívül még 1000 dolog lehet, ami kiváltja. Stressz, alkohol, fáradtság...
De az is lehet, hogy egyszerűen "nincs kémia". Hülyén hangzik, de engem ez a csaj egyszerűen nem tudott felizgatni. Kétszer próbálkoztunk, utána én nem is erőltettem a dolgot... (Magamat ostoroztam, hibáztattam, hogy biztos velem van a baj, és hidd el ez őt is stresszeli. Egy férfi egójában egy sebet ejt) Azóta másik barátnőm van, akivel az első perctől működik minden. Ha találkozunk, forr a levegő, elég nagy a különbség...
De ami nagyon fontos, ne magadat hibáztasd! Próbálkozz bátran! 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!