Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állt fel a barátomnak?
Figyelt kérdés
Először lettünk volna együtt, én még szűz vagyok, ő viszont már elég tapasztalt, idősebb is nálam 16 évvel. Szóval volt petting, meg minden, de nem ment neki, kérdeztem mi a baj, azt mondta nem tudja. Szerintetek nem kívánt eléggé? Vagy zavarta, hogy szűz vagyok még? 20 L2017. márc. 24. 18:01
1/12 anonim válasza:
Előfordul néha ilyen a pasikkal. Nincs összefüggésben azzal, hogy kíván-e. Nekem sem áll fel mindíg, pedig kívánom a feleségem. Persze van módszerem, hogy megoldjuk akkor is. Bár az is lehet, hogy a szüzességed miatt aggódta túl a dolgot.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ! Én is arra tippeltem, hogy talán zavarta, hogy ő az első.:(
2017. márc. 24. 18:22
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg a szüzességed miatt túlizgulta magát. Amúgy én, így 34 évesen szívesen vezetnék be egy 20 éves lánykát a szex rejtelmeibe... Persze van komoly partnerem, de ha nem lenne.
4/12 anonim válasza:
3. Mindenki szívesen vezetne be 20 évest, és??? Ezt tudjuk, kit érdekel a lelki életed itt?
5/12 anonim válasza:
Túlizgulta a pasas. Én is így jártam. Akkor nem vallotta be, pedig semmi probléma nem lett volna részemről, ha megmondja. Felajánlottam volna, hogy inkább halasszunk, filmezzünk, beszélgessünk, kártyázzunk, akármi. Így, magyarázat nélkül viszont csak egy dühítő, hosszadalmas kínlódás volt az egész. Azóta is rossz emlék ez az első alkalom. Tartok is tőle, milyen lesz mással.
6/12 anonim válasza:
hát szerintem 36 évesen már tudnia kéne, hogy mi az a punci.
nincs olyan hogy nem kíván eléggé, tudja hogy nő vagy, akkor feláll neki.
vagy lehet hogy 36 éves, de volt pl 2 nővel, akkor ne nevezd tapasztaltnak.
amúgy feláll neki ha lát meztelelenül vagy lenge öltözékben?
7/12 anonim válasza:
mert én voltmár hogy vittem el lányt valahova, de már úgy felállt a farkam, hogy nem is gondoltam szexre, csak sétált mellettem bikiniben:D
8/12 A kérdező kommentje:
Nem a kora miatt írtam, hogy tapasztalt.
2017. márc. 24. 21:28
9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként sima csóktól is feláll neki például.
2017. márc. 24. 21:28
10/12 anonim válasza:
Nyugi, az én páromnak se ment elsőre a szex, pedig én sem voltam szűz, ahogy ő sem. Egyszerűen ráparázott, stresszelt azon, hogy jó legyen nekem. Ezt persze utólag mondta el, de érthető is. Adj neki egy esélyt még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!