Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem állt fel a barátomnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem állt fel a barátomnak?

Figyelt kérdés

Ketten voltunk csak az egész házban

Szóval elhúztuk az előjátékot, és állt is neki, miután húzott gumit már csak félkemény volt, kicsit nehezen tudta betenni, és korábbán ezzel már volt probléma,lehet ezért stresszelt, de rákédeztem, és azt mondta hogy nem, és ő se tudja miért. Ez volt az első hogy én voltam felül, és lehet én csináltam valamit szarul, de erre is azt mondta hogy semmiről nem tehetek.. Akkor mi lehet a baj?

2015. aug. 27. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem kivételes eset, sok embertől hallottam már hogy gumi húzás után elpuhul

semmit nem rontottál el, ez megesik

2015. aug. 27. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hagyjuk nem számít, sokszor volt már így
2015. aug. 27. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Impotencia pls
2015. aug. 27. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetett a stressztől is.

De gumiban,alul lenni pl.nekem sem a kedvencem.

Megesik az ilyen.

F40+

2015. aug. 27. 23:08
 5/5 anonim válasza:
kicsi gumi? szar tud lenni ha elszorítja :P
2015. aug. 28. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!