Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én veszem úgy észre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én veszem úgy észre, hogy manapság eltűnt az "divat", hogy 16-18 éves lányok húszas éveikben járó pasikkal járjanak?

Figyelt kérdés
Emlékszem régebben ez nagyon így volt...minden 16 éves csajnak 20-21 éves pasija volt.
2017. márc. 21. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem volt divat, maximum 2-3 évvel voltak idősebbek a mi osztályunkban az udvarlók.
2017. márc. 21. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez úgy működik, hogy egyidős, vagy max 3 év, az ami ebben a korban jellemző, persze van ezen kívül is, de ez a legjellemzőbb
2017. márc. 21. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Én , mindig azt vallottam fiatal srácként, hogy, ha idősebb csajt sikerült valakinek megfektetni az tud valamit, míg most idősen meg a fiatalabbakra bukik az ember.
2017. márc. 21. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

És ez téged mit zavar??

Irigy vagy??!

2017. márc. 21. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy divat lenne.
2017. márc. 21. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez divat kérdése lenne. :) Szimplán egy 16-18 éves lánymár fejben érettebb, (jó esetben) mint egy ugyanennyi idős fiú. És ezt nem sértésből mondom, egyszerűen a fiúk lassabban nőnek fel. Én 18 éves lány vagyk, a barátom pedig 23,nem hinném, hogy baj lenne, negatívat még nem tapasztaltam a korkülönbség miatt.
2017. márc. 21. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik, a lányok most már inkább a gimis szépfiúkra hajtanak, nem az egyetemistákra.
2017. márc. 21. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Én eddíg csak idősebbet fektettem meg :D

Viszont igen, ahogy öregszek, már kezdem megérteni a 20-on éves srácokat a fiatal barátnőkkel :)

2017. márc. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!