Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utca szélén álló prostik mennyire igényesek?
Figyelt kérdés
Mármint higiéniai szempontból, mert láttam pár olyan lányt akik dekoratívabbak mint egy modell, de azért mégis ijesztő belegondolni, hogy mennyien átmennek rajta.2017. márc. 21. 09:50
1/6 anonim válasza:
Gondold el még mosakodni sem tudnak. Délutánra jó szaguk lehet :)
2/6 anonim válasza:
kb pont annyira, mint amennyire vagjak az atomfizikat es a nem-euklideszi geometriat.
3/6 anonim válasza:
Gondolhatod mennyire. Azért mert jó az alakja, és az arca is a szebb, jobb kategóriába tartozik, mert mondjuk 2 kg smink van rajta, az nem egyenlő azzal, hogy higiéniai szempontból ad magára.
Akik az utcán árulják magukat, már nem higiénikusak. Elviszi őket valaki, még idejük sincs lefürdeni, mert már kint kell lenniük a helyükön.
A luxusprostik. Na azok biztosan dekoratívabbak sokszor mint egy modell. Kevesebb az esély náluk valami jó kis nemibetegségre is. És van idejük jól "átmosni" magukat, egy partner után, míg jön a másik. A legtöbbjük csak egy partnert vállal egy napra, mert ígyis, egy óra alatt többet keres, mint egy átlagos alkalmazott Budapesten, egy nap alatt.
5/6 anonim válasza:
Jaj erről eszembe jutott,hogy mentem az utcán,kint állt egy csaj,háttal. Még meg is jegyeztem magamban ,hogy milyen csinos,aztán megláttam az arcát,rámvigyorgott ,és egy fogatlan pasi volt,női ruhában 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!