Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?
Otthon hogy van a hajatok, hogy ne is zavarjon a hajatok, ne is törjön a vége és normálisan is nézzerek ki.
Megszólt a párom, hogy legyek igényesebb.
Meg a hajam sem tetszik neki.
Otthonra fel szoktam csavarni a hajam egy csomóba és legumizom. És megkaptam hogy senki nem jár ilyen hajjal.
De hát otthon nem is látja a lányokat..
Nagyon szerethet a barátod, ha nem vagy jó neki otthon és ott is elvárja hogy szépítkezz... Nem veled van a gond. Kivéve ha ezt az igényességet mondjuk zsíros hajra vagy egyebekre mondta. Mert az tényleg gáz lenne, de szerintem nem erről van szó mert azt csak észrevennéd.
21F
Jó bunkó pasid van, kérdezd meg tőle:
miért büdös a szád, meg a hónajad se borotválod,
odalent meg túrószagú vagy, mikor változtatsz ezen?
Köszi. És nem csak otthon, hanem ha mentek valahova mire ügyeltek?
Szemöldökot milyen gyakran szedtek?
Itthon kényelmes ruhában vagyok (leggings, póló), a hajamat feltűzöm, nem sminkelek, nem szőrtelenítek, ha nem megyek sehova. (Nincs barátom.:D)
Ha elmegyek itthonról, illetve hétköznap: csinosan felöltözöm, szőrtelenitek, hajam mindig frissen mosott és jól áll, sminkelek is (alkalomtól függ, mennyire) és parfümöt is fújok magamra.
én van hogy összekötött, van hogy kibontott hajjal vagyok otthon. ha főzök, takarítok stb, akkor összefogom, mert úgy kényelmes és praktikus.
én is leggingset, rövidebb pólót hordok pl otthonra, mert ezek tetszenek a barátomnak is, és kényelmesek. szóval nem ilyen kinyúlt, kifakult pólókat hordok. neki is tetszik, nekem is, de semmi extra, vagy olyan amiben feszengenem kellene. illetve most nyáron rövidnadrágot hordok otthon pólóval (crop top is, amelyik ilyen laza). fülbevalót, bokaláncot szoktam még felvenni.
szemöldökszedés, mosakodás stb, ezek alap dolgok. :D mindig megcsinálom.
ha megyek valahova akkor kicsípem magam. sminkelek általában (többet vagy kevesebbet), csinos ruha, szép cipő, ilyenek.
amúgy elég tapló a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!