Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mire figyeltek, hogy...

Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?

Figyelt kérdés

Otthon hogy van a hajatok, hogy ne is zavarjon a hajatok, ne is törjön a vége és normálisan is nézzerek ki.

Megszólt a párom, hogy legyek igényesebb.

Meg a hajam sem tetszik neki.

Otthonra fel szoktam csavarni a hajam egy csomóba és legumizom. És megkaptam hogy senki nem jár ilyen hajjal.

De hát otthon nem is látja a lányokat..

2016. jún. 5. 13:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szerethet a barátod, ha nem vagy jó neki otthon és ott is elvárja hogy szépítkezz... Nem veled van a gond. Kivéve ha ezt az igényességet mondjuk zsíros hajra vagy egyebekre mondta. Mert az tényleg gáz lenne, de szerintem nem erről van szó mert azt csak észrevennéd.

21F

2016. jún. 5. 13:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Otthon én is mindig összekötöm a hajam egy kontyba. A munkában zavarna a hosszú, kiengedett haj. Főzni sem lehet úgy. Hülye a pasid, ha ez zavarja. Szólj vissza, hogy ő is igénytelen. Ma pl. borotválkozott már?
2016. jún. 5. 13:35
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Jó bunkó pasid van, kérdezd meg tőle:

miért büdös a szád, meg a hónajad se borotválod,

odalent meg túrószagú vagy, mikor változtatsz ezen?

2016. jún. 5. 13:50
 4/18 anonim ***** válasza:
Én általában felkötött hajjal szoktam lenni,nagyon néha van csak kiengedve a hajam itthon.Ha házon belül vagyok akkor fő a kényelmesség,általában Nike legingsben szoktam lenni egy sima egyszerű pólóval és felkötött hajjal,sminkelni sem szoktam itthon.
2016. jún. 5. 13:51
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi. És nem csak otthon, hanem ha mentek valahova mire ügyeltek?

Szemöldökot milyen gyakran szedtek?

2016. jún. 5. 13:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Itthon kényelmes ruhában vagyok (leggings, póló), a hajamat feltűzöm, nem sminkelek, nem szőrtelenítek, ha nem megyek sehova. (Nincs barátom.:D)

Ha elmegyek itthonról, illetve hétköznap: csinosan felöltözöm, szőrtelenitek, hajam mindig frissen mosott és jól áll, sminkelek is (alkalomtól függ, mennyire) és parfümöt is fújok magamra.

2016. jún. 5. 14:03
 7/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagyok kinyúlt, szakadt macinaciban, a hajam rendben van, tiszta. Főzni, takarítani összefogom, egyébként nem. Sminkelni nem szoktam otthon, de sosem mondott senki olyat, hogy igénytelen lennék.
2016. jún. 5. 14:06
 8/18 anonim ***** válasza:

én van hogy összekötött, van hogy kibontott hajjal vagyok otthon. ha főzök, takarítok stb, akkor összefogom, mert úgy kényelmes és praktikus.

én is leggingset, rövidebb pólót hordok pl otthonra, mert ezek tetszenek a barátomnak is, és kényelmesek. szóval nem ilyen kinyúlt, kifakult pólókat hordok. neki is tetszik, nekem is, de semmi extra, vagy olyan amiben feszengenem kellene. illetve most nyáron rövidnadrágot hordok otthon pólóval (crop top is, amelyik ilyen laza). fülbevalót, bokaláncot szoktam még felvenni.

szemöldökszedés, mosakodás stb, ezek alap dolgok. :D mindig megcsinálom.

ha megyek valahova akkor kicsípem magam. sminkelek általában (többet vagy kevesebbet), csinos ruha, szép cipő, ilyenek.

amúgy elég tapló a párod.

2016. jún. 5. 14:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Tényleg bunkó volt a párod.Amíg nem zsíros,pattanásos bőrrel,zsíros,kócos hajjal,fürdés,fogmosás nélkül,szakadt ruhában ülsz otthon,addig ne szóljon meg.Amiket leírtam az előbb,nyilván ezeket kerülöm el,akkor is,ha otthon vagyok.Egyébként otthon nekem is szinte mindig fel van kötve a hajam.:D Így szoktam meg.Sőt,ha otthon vagyok,smink sincs rajtam.De arra mindig figyelek,hogy ha kell,20 percen belül el tudjak indulni(tehát nem zsíros a hajam,bőröm,szoktam fésülködni,szőrteleníteni,fürödni is.:D).Rám még sosem mondták,hogy igénytelen lennék,igaz,nem is látott minden ismerősöm vasárnap délelőtt,otthon.:D
2016. jún. 5. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:
A hajam kontyban van, talán 3 napja nem mostam hajat... (néha amúgy csak simán befonom) nem vagyok kisminkelve, egy testresimuló pamut rövidnadrágban vagyok és egy számmal nagyobb pólóban :D Dezodort is kenek fel, mert nem szeretek büdös lenni. Párom van. A szőrtelenítés meg alap ilyenkor. :)
2016. jún. 5. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!