Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mire figyeltek, hogy...

Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?

Figyelt kérdés

Otthon hogy van a hajatok, hogy ne is zavarjon a hajatok, ne is törjön a vége és normálisan is nézzerek ki.

Megszólt a párom, hogy legyek igényesebb.

Meg a hajam sem tetszik neki.

Otthonra fel szoktam csavarni a hajam egy csomóba és legumizom. És megkaptam hogy senki nem jár ilyen hajjal.

De hát otthon nem is látja a lányokat..

2016. jún. 5. 13:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hogy hogy milyen gyakran szedek szemöldököt? Amikor úgy érzem, hogy kell, végül is akár naponta egy-két szálat. A természetes szemöldök híve vagyok amúgy, nagyon nem szedem vékonyra, csak igazítom.
2016. jún. 5. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?"

Elhajtom magam körül az ilyen "legyeket", mint a "párod"!

2016. jún. 5. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Tiszta vagyok, nem hordok szakadt holmikat.

Otthon én is a fejem tetejére fogom fel a hajam. Legutóbb így aludtam, reggel jött a párom kelteni. Utána indultunk volna vásárolni. Amikor leengedtem a hajam ő mondta, hogy inkább fogjam fel úgy ahogy volt, mert megfogok sülni, meg amúgy is tetszik neki.

A kócos kontyok (messy bun) kifejezetten csinosak tudnak lenni. Rengetegen hordják úgy a hajukat.

2016. jún. 5. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Otthon néha én is elegendem magam, de nekem a barátoma azt mondta sokkal szebb vagyok a teljesen antiszexi pizsamámban mint egy babydollban. :D Szóval pasija válogatja... Van aki elvárja hogy otthon is puccban légy van akinek az a fontos hogy kényelmes legyél és mindenhogy vonzónak tart... Azért meg kell próbálni otthon is vonzónak maradni. Amit én teszek, hogy "igényes" legyel:

- Nem hordok koszos/büdös/lyukas/foltos ruhát vagy cipőt

- Rendszeresen mosok fogat, figyelek a szájszagra

- Dezodor, hogy ne legyek izzadtságszagú

- Szőrtelenítés a megfelelő helyeken

- Minimális smink ha szükségét érzem, rosszabb állapotú a bőröm stb.

- Relatív rend körülöttem

- A hajam 3-4 naponta mosom és vaddisznósörte kefével fésülöm így nem törik.

- körmeimre figyelek hogy ne legyenek koszosak

Kb ennyi :D

2016. jún. 5. 19:16
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Otthon feldobom a hajam egy kontyba és kész. Ha a pasid ilyen f-szságokon fenn akad, akkor add ki az útját. Nehogy már még ő akarja megmondani neked, hogy kényelmes a hajad viselése.
2016. jún. 5. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondolom itt a sminkelésre gondolt a barátod mert másban nem hiszem hogy eltérsz a hétköznapoktól:)

Igen, a konty nem mindenkinek tetszik lehet ez is probléma volt. Mondhatjuk hogy jó van akinek tetszik meg nem szólnak érte, de van annyi pasi aki nem szereti mint akinek tetszik a többinek meg mindegy.

2016. jún. 6. 07:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem sminkre mondta, hanem főleg a hajamra. Úgy szoktam, hogy fent összefogom és a maroknyi hajat csavarom, majd az összecsavart hajat körberekerem, rá pedig egy vastag hajgumit teszek. Erre azt mondta hogy a fiatalok nem hordják így a hajukat.... De hát én sem utcára hordom. Ti is így tekeritek fel a hajatokat?
2016. jún. 6. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ha egyedül vagyok itthon akkor szoktam csak felkötni a hajam,illetve ha pl takartok.De akkor is kócos kontyba szoktam,mert az még valamennyire elmegy.Sminkelni nem nagyon szokta,maximum ha van valami olyan bőrhibám ami engem is zavar ha tükörbe nézek azt elfeddem és kész.Ruha szempontjából pedig legingseget preferálom egy sima pólóval és ennyi. :)
2016. jún. 7. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!