Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?
Otthon hogy van a hajatok, hogy ne is zavarjon a hajatok, ne is törjön a vége és normálisan is nézzerek ki.
Megszólt a párom, hogy legyek igényesebb.
Meg a hajam sem tetszik neki.
Otthonra fel szoktam csavarni a hajam egy csomóba és legumizom. És megkaptam hogy senki nem jár ilyen hajjal.
De hát otthon nem is látja a lányokat..
"Lányok, mire figyeltek, hogy "igényesek" legyetek?"
Elhajtom magam körül az ilyen "legyeket", mint a "párod"!
Tiszta vagyok, nem hordok szakadt holmikat.
Otthon én is a fejem tetejére fogom fel a hajam. Legutóbb így aludtam, reggel jött a párom kelteni. Utána indultunk volna vásárolni. Amikor leengedtem a hajam ő mondta, hogy inkább fogjam fel úgy ahogy volt, mert megfogok sülni, meg amúgy is tetszik neki.
A kócos kontyok (messy bun) kifejezetten csinosak tudnak lenni. Rengetegen hordják úgy a hajukat.
Otthon néha én is elegendem magam, de nekem a barátoma azt mondta sokkal szebb vagyok a teljesen antiszexi pizsamámban mint egy babydollban. :D Szóval pasija válogatja... Van aki elvárja hogy otthon is puccban légy van akinek az a fontos hogy kényelmes legyél és mindenhogy vonzónak tart... Azért meg kell próbálni otthon is vonzónak maradni. Amit én teszek, hogy "igényes" legyel:
- Nem hordok koszos/büdös/lyukas/foltos ruhát vagy cipőt
- Rendszeresen mosok fogat, figyelek a szájszagra
- Dezodor, hogy ne legyek izzadtságszagú
- Szőrtelenítés a megfelelő helyeken
- Minimális smink ha szükségét érzem, rosszabb állapotú a bőröm stb.
- Relatív rend körülöttem
- A hajam 3-4 naponta mosom és vaddisznósörte kefével fésülöm így nem törik.
- körmeimre figyelek hogy ne legyenek koszosak
Kb ennyi :D
Gondolom itt a sminkelésre gondolt a barátod mert másban nem hiszem hogy eltérsz a hétköznapoktól:)
Igen, a konty nem mindenkinek tetszik lehet ez is probléma volt. Mondhatjuk hogy jó van akinek tetszik meg nem szólnak érte, de van annyi pasi aki nem szereti mint akinek tetszik a többinek meg mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!