Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok már szexhiány miatt? /L
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy még nem volt barátom,de már nagyon kívánom/igénylem a szexualitást az életembe.Tudom,hogy milyen rosszul esik,hogy ezek ellenére is egyedül vagyok,viszont nem gondoltam volna,hogy sírni fogok valaha emiatt.Konkrétan az váltotta ki,hogy maszturbálás közben nem tudtam elélvezni.Veletek már történt ilyen?2017. márc. 18. 13:23
21/26 anonim válasza:
Én annyira kívántam egy lányt, hogy sírtam. Aztán mikór lefekűdtűnk utánna meg azért, mert azt mondta, hogy soha többet 😂
22/26 anonim válasza:
Hány éves vagy? Megismerhetlek?
23/26 anonim válasza:
Hány éves vagy?és nincs pasi aki bejön?bepróbálkozhatnál nála.de gondolj arra hogy valaki soha életében nem szexelhet valami betegség vagy akármi miatt,fiatalon meghal,ebből azt akarom kihozni,hogy neked csak várni kell,másnak nem lehet!!Lehet rövidesen eljön az idő amikor a szerelmeddel egéssz nap kisem másztok az ágyból :)
24/26 anonim válasza:
Én még nem sírtam Mariann, úgylátom te már igen :(
26/26 anonim válasza:
Még nem jött össze Mariannak, akarta velem de besült szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!