Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok már szexhiány miatt? /L
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy még nem volt barátom,de már nagyon kívánom/igénylem a szexualitást az életembe.Tudom,hogy milyen rosszul esik,hogy ezek ellenére is egyedül vagyok,viszont nem gondoltam volna,hogy sírni fogok valaha emiatt.Konkrétan az váltotta ki,hogy maszturbálás közben nem tudtam elélvezni.Veletek már történt ilyen?2017. márc. 18. 13:23
12/26 anonim válasza:
nem szoktam sírni alapból sem, és ezért sem
igen, szar a kedvem néha, hogy üres a lyukam, de csak ennyi
18l
13/26 anonim válasza:
Remélem nem fordul elő gyakran, hogy maszti közben nem tudsz elélvezni! Vagy igen? 😐
14/26 anonim válasza:
Sírni sírtam, de eddig még midig jó volt a maszti. De az olyan pót-cselekvés, nem az igazi. /F
15/26 anonim válasza:
9:
😂
Ja, korra es kinézetre való tekintet nélkül bejelentkezik a feladatra, meg nem fordul a fejeben hogy talán nem véletlenül nincs aki szexeljen a kérdezővel..
16/26 anonim válasza:
Nem, de a péniszem gyakran sír, naponta. :) Fehéres a könnye.
17/26 anonim válasza:
Tulajdonképpen sírhatnék, de ilyenkor belenézek a tükörbe és hát egészen más miatt kell könnyeket hullatnom.
18/26 Tompadúr válasza:
Volt. Egyszer de máig emlékszem, próbáltam minden lehetséges módon terelni a gondolataimat arról, hogy nincs senkim és még csak szexpartnerem se. Aztán egyszer csak kutyasétáltatás közben nyáron a fejem felett elkezdett az erkélyen szexelni egy pár. Nekem pedig ennyi kellett, hogy átszakadjon a gát. Úgy éreztem, hogy a világ ellenem játszik és jót nevet. Nagyon sz@rul esett...
26/F
19/26 anonim válasza:
Nem. Ha annyira hianyom lenne, akkor fognam magam, elmennek bulizni es osszeszednek valakit. Vagy csak athivnek valakit. Ne mondjatok mar, hogy CSAK SZEXRE olyan nehez talalni valakit... ugyis tudnek kapasbol nem is egyet, hogy sosem kerestem e celbol partnert.
20/26 anonim válasza:
Ez eddig a leghatásosabb pasizós szöveg, amit itt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!