Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megyek el hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyek el hüvelyi úton, ha szexelek?

Figyelt kérdés
Magamtól el tudok menni hüvelyi úton es csiklo izgatasaval is, de a parommal csak úgy, hogy ha az aktus soran izgatom a csiklomat. A lenyeg, hogy eddig meg csak egyetlenegyszer mentem el szex kozben huvelyi uton ugy, hogy nem nyultam magamhoz, de az is szexualis segedeszkozzel tortent (gyűrűvel, amit a peniszre kell felhuzni). A masik, hogy a párom mindig azt mondja, hogy az elozo baratnoi mind el tudtak gond nelkul menni. Azt hittem, hogy nagyobb az aránya azoknak a nőknek, akik nem tudnak elmenni szex kozben.
2017. márc. 18. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek sikerül úgy elmennie. De ha te tudod, hogyan jutsz el a csúcsra amikor egyedül csinálod, akkor próbáljátok a barátoddal is azt, talán sikerül.
2017. márc. 18. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz szögben, rossz pózban dug a baratod.

Ami az előző csajának optimális lehetett, az neked lehet h tok semleges.

2017. márc. 18. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Nagy a puncid
2017. márc. 18. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A 2eshez kiegszítés

A szög azért érdekes, mert ha a makkja mem.tudja megfelelően izgatni a g pontod, akkor nem fog összejönni a hüvelyi orgazmus. "csak" a csiklós, segítséggel.

Azhigy más barátnőjének összejött az lehet azért, mert

1; ahány lány, annyiféle punci

2; azok a lányok inkább azt mondták neki, hogy elélveztek, mert érezték, h egyébként letörne, vagy egyszerűbb volt eljátszanijuk, mint megbeszélni...

2a; milyen hosszú kapcsolatai voltak?...

2017. márc. 18. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak csiklóval sikerült elmennem eddig mindig, pedig már régóta élek szexuális életet.
2017. márc. 18. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:

miertis: 2a: volt hosszabb (~3 év), és volt rovidebb (~ 2 honap), es osszesen azthiszem 5 baratnoje volt elottem.

Egyebkent szoktam erezni hogy eleri a g pontomat csak egyszerruen akarmilyen felizgult alapotba vagyok akkor se lesz orgazmusom. mindig csak nagyon kicsi kel mar hogy elmenjek, mar majdnem be is pisilek, de aztan megsem sikerul elmenni.

2017. ápr. 2. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
ujjazással se?
2017. ápr. 2. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:
de, ujjazassal sikerul, valahogy az sokkal intenzivebb. lehet hogy hulyen fog hangzani, de az ujja vekonyabb, ,,hegyesebb", mint a farka, es igy jobban erzem
2017. ápr. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!