Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hüvelyi orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hüvelyi orgazmust elérni?

Figyelt kérdés
Soha nem éreztem még orgazmust a hüvelyemben. Tudom, hogy sok nőnél előfordul ez, de engem zavar, mert olyan mintha semmi nem történne, egyáltalán nem érzek orgazmushoz hasonló érzést.. a csiklómnál nincs ilyen gond, azt nagyon élvezem. Lehet valamit tenni, hogy a hüvelyemben is érezzek hasonlót?
2017. márc. 5. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:

egyedül, vagy partnerrel?

izgattad már a g pontod? akkor mit éreztél?

(am a hüvelyi orgazmus nem annyira intenzív, exem szerint olyasmi érzés volt mintha pisilnie kellett volna)

24F

2017. márc. 5. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Kell hozzá hüvely,ami nekem nincs ,akár csak az 1 es válaszolónak,,,igy biztos hasznos válaszokat fogsz kapni.
2017. márc. 5. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Basszus, nem írtam, hogy csak pasik válaszolhatnak.. :D
2017. márc. 5. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én párom is nehez tud hüvelyben elmenni. Nekünk is csak egy pózban sikerül. Ő a hátán fekszik én meg mellete és oldalról teszem be és közbe a csiklót is izgatom. Így se mindig jönn össze. Alternativ megoldás, most kapott tőlem valentinra egy ilyet:

[link]

Harmadik használnálat után 2 perc után van hüvely orgazmusa! Egy próbát megér

2017. márc. 5. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
gyere te csorro meg mutatom 😂😇😍
2017. márc. 5. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáltál már felül lenni? Nekem úgy sokkal intenzívebb az érzés, volt hogy sorozatban 3-4 hüvelyi orgazmusom volt.
2017. márc. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!